Radonjić za Novi radio: Zadar je favorit, no mi nismo bez šansi
Piše: Novi radio / Zadarsport | Objavljeno 5.10.2007 u 17:38.
ZDNews.hr

Dvorana Morača Foto: kkbuducnost.cg.yu


Uoči sutrašnjeg gostovanja Zadra u Podgorici, u 2. kolu regionalne NLB Lige, u emisiji Novog radia "Treće poluvrijeme" gostovao je trener Budućnosti Dejan Radonjić.

Nakon što je u prvom kolu Budućnost rezultatom 79-86 bila bolja od Heliosa u Domžalama, Podgoričani u dobrom raspoloženju dočekuju Zadar.
Evo što o svemu tome kaže njihov trener:


"Savladali smo Helios u prvom kolu i tako na jedan lijep način otvorili novu sezonu koju smo dočekali s dosta problema, u izmijenjenom sastavu. To prvo kolo daje nam nadu da ove sezone možemo ravnopravno nastupati u NLB Ligi.
Ono što smo očekivali prije početka sezone ovaj susret nam je i donio, a to je prezentacija mladih igrača, stjecanje neophodnog iskustva i podizanje kvalitete. Odlično je odigrao mladi Gordić koji je 88. godište i koji nam je prošle godine bio dvanaesti igrač, a u ovoj utakmici je bio praktično nosioc igre.

Izuzetno mi je drago što smo pobijedili tu utakmicu i sada u dobrom raspoloženju dočekujemo Zadar, koji je je ove sezone formirao jednu sjajnu momčad i po mojoj procjeni je jedan od ovogodišnjih favorita NLB Lige.
Naše su ambicije potpuno drugačije i bez obzira što igramo kod kuće svjesni smo da nam neće biti nimalo lako."

O prošlogodišnjem porazu od pola koša u samoj zavšnici susreta Radonjić za "Treće poluvrijeme" kaže:

"Prošle godine obje su ekipe bile u bitno izmijenjenom sastavu. Budućnost je u tom trenutku bila u velikom zaletu sa vrlo kvalitetnim i iskusnim igračima.
Sad je situacija potpuno drugačija tako da ne bih uspoređivao prošlu godinu sa subotnjim susretom."

Klub su na koncu prošle sezone napustili : Pavković, Pelkić, Peković i Goran Jeretin, a kao pojačanja su dovedeni Otašević iz Wloclaweka (Poljska), Dragičević iz Lovćena, Šehović iz Bosne i Bojan Bakić iz Hemofarma.
Kakve su klupske ambicije ove sezone?

"Evidentno je da su nam otišli igrači koji su nam, osim kvalitete, davali jedno veliko iskustvo i ušli smo u sezonu sa pomlađanom močadi i dosta problema s ozljedama. Na osnovu svega toga očekuje nas sezona u kojoj ambicije zasigurno nisu kakve su bile prošlih godina."

Sutra u 19.00, dvorana Morača; drugo kolo NLB Lige Budućnost-Zadar:

"Vrlo smo realni, svjesni smo da nas čeka težak meč, no mi ćemo dati sve od sebe i pokušati odigrat najbolje što možemo. Zadar je već u prvoj utakmici opravdao visoke ovosezonse ambicije, no mi ne želimo razočarati naše navijače i ako nam se pruži bilo kakva prilika nastojat ćemo je iskoristiti."

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.