NK Zadar - svi spremni, sutra put u Rijeku
Piše: R. Morović | Objavljeno 4.10.2007 u 22:50.
ZDNews.hr

Štefančić i Baturina, uz kreatora igre Puljića, u završnici su savladali Zebića, Ježinu i Batkoskog Foto: Zadarsport


Nogometaši Zadra održali su danas pretposljednji trening uoči teškog gostovanja u Rijeci.
Momčad je pod vodstvom trenera Zebića, Butića, Rogića i kondicijskog trenera Vukasa odradila nešto ležerniji trening, a trener Zebić je, po običaju, odvojio dvadesetak minuta za individualni rad sa mladim perspektivnim trojcem Mišlov, Tomasov, Mitrović.

Nakon lakšeg pucačkog treninga za Rožića, Bilavera, Batkoskog, Baturinu i Štefančića organiziran je mini turnir u nogo-tenisu.
Najboljima su se pokazali Puljić, Štefančić i Baturina koji su prvo savladali Zebića, Batkoskog i Ježinu rezultatom 21-18, dok su nešto kasnije bili bolji i od Butića, Župana i Terkeša.

Evo što je pomoćni trener Zadra i bivši prvotimac Rijeke Josip Butić nakon treninga izjavio o predstojećem prvenstvenom susretu:

"Mi u utakmicu s Rijekom ulazimo bez opterećenja i svaki pozitivan rezultat bi nas zadovoljio. Rijeka je apsolutni favorit ali svaki dan gledamo nogomet u Europi i kod nas i iznenađenja su uvijek moguća. Zašto mi ne bi napravili jedno takvo u Rijeci i srušili neugodnu tradiciju.

Ne bih nikoga izdvajao iz riječke momčadi, oni su jaki kolektiv, ali po mom izboru Sharbini je jedan od boljih igrača naše lige. Dok sam ja bio u Rijeci on je tek ulazio u prvu momčad i već se tada vidilo na njemu da je veliki potencijal.

Idemo gore u punom sastavu, Subašić se potpuno oporavio, Župan nije trenirao dva dana, no danas je odradio trening punim intenzitetom i bit će spreman za subotu.
Bod je uspjeh, ali normalno da, ako nam se ukaže prilika za sva tri, nastojat ćemo je iskoristiti."

Zadrane sutra očekuje posljednji jutarnji trening uoči puta u Rijeku, a utakmica na Kantridi na rasporedu je u subotu u 18.00 uz live chat i izravan tekstualni prijenos sa stadiona samo na portalu Zadarsport.com .


>>> Foto galerija sa treninga + nogotenis mini turnir!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.