Zadar poražen u Kupu od Segeste
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 26.9.2007 u 18:23.
ZDNews.hr

"Ježina je jedini zadovoljio. Ostali su podbacili" - kazao je Dalibor Zebić Foto: H. Bajlo


Nogometaši Zadra neočekivano su ispali u prvom kolu Hrvatskoga Kupa od Segeste. Jedini strijelac za Sisčane bio je Barnjak u 86. minuti. Nakon utakmice, trener Zebić bio je vidno razočaran, te je jedino pohvalio mladog zadarskog vratara Antonia Ježinu. Evo i cijele izjave Dalibora Zebića:

"Što da kažem, ovo je bila zaslužena pobjeda Sisčana koji su jednostavno više htjeli i željeli. Više su radili i borili se iako smo mi imali nekoliko stopostotnih prilika, te dvije pogođene stative i nekoliko šansi. Nismo iskoristili pružene prilike, nismo dali gol i to je presudilo. Još jednom ponavljam, Segesta je zasluženo pobjedila. Probali smo odmoriti neke igrače, no nismo se dovoljno nametnuli, nismo imali svoj prepoznatljivi stil i to je presudilo."


Jedino je Ježina zadovoljio

Isto tako, mladi zadarski strateg, Dalibor Zebić napomenuo je kako je Ježina jedan od rijetkih koji je zadovoljio, a ostali su, nažalost podbacili.

Nakon utakmice, nazvali smo sportskog direktora NK Zadar, profesora Josipa Bepa Bajla koji nam je kazao:

"U 2. minuti smo imali polu šansu Suraća no on je nažalost to promašio. Poslije su oni 40 minuta dominirali i stvarili prigode pred našim golom.

Zahvaljujuči dobrim intervencijama mladog i vrlo dobrog Antonia Ježine, rezultat je i dalje bio 0-0.

Također moram naglasiti da je Mate Baturina u 43. min. bio sam pred golmanom, no reagirao je nespretno i rezultat se nije mjenjao. U 46. min. Baturina opet izlazi oči u oči s golmanom Segeste, no opet promašuje. Tada naša igrao pada, igrači su loše stajali na terenu i raspored je bio jako loš. U tom periodu Segesta dominira i stvara pritisak.

U sljedeća dva navrata Ježina opet pokazuje svoje vrhunske reflekse i spašava Zadar od pogotka. Kasnije igrač Segeste Garba probija po desnom boku, nabacuje loptu na drugu stativu, a naši nogometaši opet "spavaju" (Ćustić).

Na kraju, u 86. minuti, Barnjak postiže zasluženi pogodak za Segestu i tu je kraj svake priće. Batkoski, Puljić i Parmaković "mlako" su odradili svoj posao, ne onako kako se od njih očekivalo. Moramo biti zabrinuti..."


Kako stvari stoje, sljedeće godine NK Zadar će morat u dodatne kvalifikacije za kup, zbog lošeg koeficijenta i višegodišnjeg ispadanja odmah na početku...


Evo i svih rezultata šesnaestine finala Hrvatskoga nogometnog Kupa:

ZELINA – RIJEKA 0 : 4
VIROVITICA – DINAMO 1 : 3
MLADOST MOLVE – HAJDUK 1 : 9
TROGIR – VARTEKS 1 : 2
SLAVONAC CO – SLAVEN BELUPO 0 : 1
PODRAVINA – ISTRA 1961 2 : 0
ĐAKOVO – KAMEN INGRAD 2 : 1
OGULIN – OSIJEK 2 : 3
ORIOLIK – CIBALIA 1 : 4
GRANIČAR – ZAGREB 1 : 3
PRIMORAC – INTER-ZAPREŠIĆ odgođeno (02.10.)
SLAVONIJA – POMORAC 1 : 4
BJELOVAR – BELIŠĆE 3:3 (nakon jedanaesteraca 7:6)
CROATIA SESVETE – HAŠK 2 : 0
MEĐIMURJE – ŠIBENIK 2:2 (nakon jedanaesteraca 6:7)
SEGESTA – ZADAR 1 : 0

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.