Avellino bolji od Zadra za pola koša
Piše: M. Lordanić | Objavljeno 23.9.2007 u 11:15.
ZDNews.hr

Danas Zadar igra utakmicu za 3. mjesto protiv Khmikia


Air Avellino-Zadar 75-74

Air Avellino: Green 11, Radulovic 9, Smith 24, Rossetti, Ortiz, Righetti 9, Petrov, Lisicky, Paolisso, Ferrara, Williams 14, Burlacu 8

Zadar: Prostran, Marčinković, Stipčević 8, Barać 4, Johnson 2, Gečevski 12, Šarlija, Lalić 2, Macura 7, Štimac, Brewer 21, Stallworth 18




Na prvoj utakmici turnira Vito Lepore u Avellinu, Zadar je poražen od domaćeg Air Avellina 75:74. Iako su izabranici Ace Petrovića nakon 2. i 3. četvrtine bili u vodstvu, nisu to znali sačuvati do kraja. Bezveznom greškom Zadrana, lopta se odbila do najboljeg strijelca utakmice Smitha koji je poentirao za pobjedu i donio svojoj momčadi finale. Kod Avellina, najbolji je bio Smith s 24 poena i američki centar Williams s 14 poena i 18 skokova, a kod poraženih raspoloženi su bili Amerikanci Brewer s 21 poenom i Stallworth s 18.
Zadar će večeras u 18 sati igrati za treće mjesto sa ruskim Khimkiem, dok će protivnik Avellinu u finalu biti Legea Scafati.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.