Pero Perić: " Pred nama je dobra sezona"
Piše: R. Morović | Objavljeno 22.9.2007 u 16:01.
ZDNews.hr

Sportski direktor KK Borik Puntamika Pero Perić Foto: H. Bajlo


Nakon jučerašnje uvjerljive pobjede protiv Vajde sportski direktor KK Borik Puntamika Pero Perić bio je vrlo zadovoljan igrom momčadi i napretkom koji su igrači pokazali tokom priprema:

"S obzirom da je novi trener i dosta novih igrača u prvom sastavu ja sam izuzetno zadovoljan kako momčad napreduje. Dosad smo pobijedili sve utakmice osim dvije protiv Širokog koji je realno i jača ekipa.
Polako se uhodavamo, igra dobiva na tečnosti i mislim da je pred nama jedna dobra sezona.
U svakom slučaju ima prostora za napredak. Danas nije igrao Miro Dundov zbog lagane upale uha i nismo ga htjeli forsirati.
Svi su igrači doprinijeli jučerašnjoj pobjedi. Đugum je odlično reagirao kada je ušao u završnici susreta, isto kao i Jurjević. Vrlo dobro su odigrali i bekovski par Dražović i Dević, Pavić je odlično odradio svojih 25 minuta, a i Mate Mrva koji je nakon ozljede trenirao samo par puta, odigrao je vrlo kvalitetnih 15 minuta."


Hoće li vam se priključiti još neko novo ime?

"Već desetak dana s nama trenira bivši junior Zadra Marino Pantalon s kojim smo dogovorili suradnju na duže vrijeme jer želimo pružiti što više prilike mladim zadarskim igračima.
Vidjeli ste kako je i naš junior Buterin u zadnjih nekoliko minuta kvalitetno reagirao i upravo na tome želimo graditi našu momčad, na našim domaćim mladim igračima, naravno uz nekoliko iskusnijih.
Nadamo se da će i Đugum proigrati. Ovih zadnjih 12 minuta u drugom poluvremenu odigrao je vrlo korektno, uz dobar šut i nekoliko skokova i on se polako privikava na našu igru."


Kako komentirate ždrijeb A-1 lige?

"Ždrijeb je uvijek onakav kakvim smo ga mi spremni podnijeti.
Drago mi je da prvu utakmicu igramo doma, pred domaćim navijačima u Jazinama.
Nakon toga nam slijedi jedno jako teško gostovanje u Rijeci kod Kvarnera. Protiv njih smo igrali u Karlovcu, vodili 35 minuta i na kraju nesretno izgubili u završnici 3 razlike. Imaju dosta iskusnu petorku, Šamanić na centru, Anzulović na playu, Mance koji je igrač reprezentativnog kalibra, tu su i Petrović i Vilačak.
Međutim mi ne smijemo gledati druge, već samo sebe i moramo pružiti najviše što možemo.
To je najvažnije pa onda ako i izgubimo nema veze."


Još niste odradili niti jedan trening u Jazinama.

"Tako je, u Jazinama nismo imali još ni jedan trening, međutim to je iz razloga što se dvorana renovira, a i mi smo bili jedno vrijeme izvan Zadra.
Za sada nam daju na korištenje teretanu, a još se moramo dogovoriti kada ćemo dobiti termine u dvorani. Nadamo se da će to biti kada Zadar bude na gostovanjima u Uleb Cupu.
A domaće utakmice ćemo sigurno igrati u Jazinama."


Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.