NK Slaven Belupo - NK Zadar samo na portalu Zadarsport.com
Piše: ZadarSport | Objavljeno 22.9.2007 u 1:24.
ZDNews.hr

Navratite na prijenos uživo + navijački chat, od 18.00h samo na ZadarSport.com internet portalu!


Danas u 18 sati, na Gradskom stadionu u Koprivnici, nogometaši Zadra igraju utakmicu 9. kola Prve HNL protiv Slaven Belupa.
Zadrani će bez standardnih Subašića na vratima (temperatura) i Parmakovića u obrani (tri žuta kartona) pokušati nastaviti fenomenalan niz od 5 uzastopnih pobjeda.
Tri su puta zadarski nogometaši slavili na Stanovima (Inter, Osijek i Zagreb), a dva puta u gostima (Cibalia i Međimurje).
Slaven Belupo je jedna od najstabilnijih momčadi Prve HNL, a nedavno su gotovo ravnopravno igrali u kupu Uefa sa Turskim velikanom Galatasarayem.
Zadranima neće biti nimalo lako nastaviti pobjednički niz, a što o tome misli trener Dalibor Zebić pročitajte ovdje.

UTAKMICU SLAVEN BELUPO – ZADAR PRATITE SAMO NA PORTALU ZADARSPORT.COM UZ IZRAVAN TEKSTUALNI PRIJENOS (powered by fraBrne) I LIVE CHAT.
Utakmica počinje u 18.00, a chat na Zadarsport-u desetak minuta ranije.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.