Zebić: "Vatreno krštenje Antonija Ježine!"
Piše: Autor: H. Bajlo | Objavljeno 21.9.2007 u 15:18.
ZDNews.hr

Antonio Ježina - na vratima protiv Slaven Belupa. (Foto: H. Bajlo)


Trener Zadra Dalibor Zebić, u ekskluzivnom razgovoru za ZadarSport potvrdio je kako će svoje "vatreno krštenje" u Koprivnici imati mladi zadarski vratar Antonio Ježina (18).

Problemi sa vratarima

Daniel Subašić, jedan od (trenutno) najboljih golmana 1.HNL ipak neće na put u Koprivniciu. Subašić je zaradio laganu upalu pluća te ima povišenu temperaturu. Njegov povratak trener Zebić očekuje unutar desetak dana.

Andrija Vuković ima prijelom ruke te se njegov oporavak ne očekuje tako brzo.

"Uglavnom, situacija oko vratara je vrlo ozbiljna. Ja ne pamtim da se nama ovako nešto dogodilo dugo dugo godina, stvarno neobična situacija, praktički tri ozljeđena golmana u nepunih sedam dana", kazao je zadarski strateg Dalibor Zebić.

Bez euforije. I bod je dobar

"Mislim da smo pokazali da ovaj niz od pet pobjeda nije slučajan te se iskreno nadam da ćemo se iz Koprivnice vratiti neporaženi. Sve osim poraza je dobro. Pa i Hajduk je zadovoljan sa bodom iz gostiju, zašto nebi bili i mi!

Ježina je mlad golman, na kraju krajeva, nije za ništa pozvan u mladu reprezentaciju. Rekli smo mu: nema razloga za stres, imamo dosta bodova, a ti brani najbolje kako znaš i dobar rezultat neće izostati."
- rekao nam je Dalibor Zebić

Bez kartoniranog Parmakovića

Na kraju razgovora, mladi zadarski strateg izdiktirao nam je početni sastav koji starta od prve minute u Koprivnici:

1. Ježina
2. Batkoski
3. Puljić
4. Rožic
5. Balaškovic
6. Elez
7. Surać
8. Milin
9. Župan
10. Tomasov
11. Terkeš

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.