KK Zadar otputovao u Italiju, Borik saznao raspored A-1 Lige
Piše: R. Morović | Objavljeno 20.9.2007 u 0:21.
ZDNews.hr

Shammell Stallworth i ostali igrači prije odlaska su navijačima dijelili autograme i potpisivali dresove Foto: H. Bajlo


Košarkaši Zadra otputovali su večeras u Italiju gdje će odraditi posljednji dio priprema pred nadolazeću sezonu koja započinje 3.10 susretom protiv Cibone u Jazinama.
Svi su igrači spremni i zdravi otputovali na Apenine gdje će u idućih deset dana odigrati pet prijateljskih susreta. Prvi je na rasporedu 21. rujna u Napoliu, a protivnik će biti Moskovski Khimki. Nakon toga (21.i 22.9) slijedi turnir u Avellinu gdje će Zadrani prvog dana igrati s domaćim talijanskim prvoligašem Air Avellinom, a dan kasnije sa Legeom Scalfati ili Fortitudom iz Bologne, ovisno o rezultatima prvog dana.
Posljednju utakmicu, dan prije povratka u Zadar, igrači trenera Aleksandra Petrovića odigrat će u Reggio Emilii 27.9 protiv domaćeg drugoligaša Reggiane.
Prije samog odlaska na put trener i igrači bili su vrlo dobro raspoloženi, te su razgovarali s navijačima i dijelili autograme.


Prvo kolo A-1 Lige, 13.10 Borik - Svjetlost

Proteklih je dana ždrijebom određen i raspored prvog dijela A-1 Lige u kojoj nastupa KK Borik Puntamika.
Tako Puntamičani u prvom kolu, koje je na rasporedu 13. listopada, dočekuju Svjetlost Brod, dok ih već u drugom očekuje prvi teži ispit, protiv Kvarnera u Rijeci.
Kompletan raspored pogledajte ovdje.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.