Poznat raspored 1.B Hrvatske Odbojkaške Lige
Piše: R. Morović | Objavljeno 18.9.2007 u 11:28.
ZDNews.hr

Trener zadarskih odbojkaša - Marin Masnić Foto: H. Bajlo


Poznat je raspored 1.B Hrvatske Odbojkaške Lige u kojoj nastupaju dva kluba iz Zadarske županije: OK Zadar i OK Goran iz Bibinja.
U prvom kolu, koje je na rasporedu 13. listopada, Zadrani će u dvorani na Višnjiku dočekati momčad Čakovca, dok će im u drugom, također na domaćem terenu, protivnik biti Daruvar.

U razgovoru za Zadarsport trener zadarskih odbojkaša Marin Masnić prokomentirao je raspored i ambicije kluba u novoj sezoni:

"Dobro je što smo prva dva kola domaćini. Nadam se da ćemo to iskoristiti i olakšati si početak prvenstva. Ove sezone smo potpuno pomladili momčad. Imamo samo 3-4 starija igrača, a sve ostalo su praktički kadeti, čak niti juniori.

Nije nam primaran cilj rezultat već stvaranje momčadi koja bi za 2-3 godine ponovno mogla konkurirati za vrh tablice.
Prvenstvo neće biti nimalo lako ali očekujemo plasman u sredini tablice.

Cilj nam je pobijediti što više utakmica na svom terenu, a u gostima dati sve od sebe pa što bude. Teško da ćemo ponoviti rezultat iz prošle sezone jer nam je otišlo dosta igrača, a i treninzi su sada prilagođeni mlađim igračima.
Favoriti se nikad ne znaju dok ne počne prvenstvo, no Vukovar će sigurno biti vrlo jak, a i Goran iz Bibinja se kvalitetno pojačao, te će prvenstvo biti vrlo zanimljivo."

Kompletan raspored 1.B Hrvatske Odbojkaške Lige pogledajte ovdje.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.