Jurica Ružić pred vratima Jazina
Piše: ZadarSport | Objavljeno 17.9.2007 u 23:39.
ZDNews.hr

Povratak u Zadar? - Jurica Ružić Foto: Kosarka.hr


U kratkom ekskluzivnom razgovoru za ZadarSport sportski direktor KK Zadar Giuseppe Giergia potvrdio je glasine o dolasku novog pojačanja u Jazine.

Nakon što su se klubu ovo ljeto već priključili, zadarskoj publici manje poznati, Macura, Štimac, Brewer i Stallworth izgleda da bi se u Jazinama moglo pojaviti i jedno “staro” ime.
Riječ je o Jurici Ružiću, 199 cm visokom krilu, koji će za nekoliko dana (21.9) proslaviti trideseti rođendan.

Stariji brat Ružić izdanak je zadarske košarkaške škole, a sa Zadrom je već osvojio dva Kupa Krešimira Ćosića (u sezoni 97/98 i 99/00). Nakon kratkog talijanskog izleta, u veljači 2002. ponovno se vratio u Jazine, a nakon drugog odlaska iz kluba igrao je za Belgijski Pepinster (finale prvenstva Belgije), te francuski Le Mans s kojim je u sezoni 2003/04 osvojio nacionalni kup. Prošle sezone Jurica je, zajedno s bratom Tomislavom, igrao u Besanconu koji je ispao iz prve francuske lige.
Njegovim dolaskom momčad Zadra konačno bi trebala biti kompletirana i spremna za novu sezonu, a potvrda konačnog dolaska trebala bi stići za nekoliko dana.

“U intenzivnim smo pregovorima s Juricom Ružićem i ovih dana očekujem pozitivan odgovor s obje strane.” - izjavio je za ZadarSport sportski direktor Giuseppe Giergia.

Evo što je za 057info izjavio i sam Jurica Ružić:
"Mogu potvrditi da kontakti postoje i da je obostrana želja prisutna. Vrijeme će pokazati koliko će to daleko otići i hoću li potpisati ili ne."

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.