Zadar preko Bosne u finale splitskog turnira
Piše: R. Morović | Objavljeno 14.9.2007 u 21:33.
ZDNews.hr

Detalj s treninga prije odlaska u Split Foto: H. Bajlo


Nakon poraza i pobjede u prve dvije pripremne utakmice pred početak nove sezone, košarkaši Zadra danas i sutra nastupaju na turniru u Splitu.

Zadrani su večeras s lakoćom svladali Sarajevsku Bosnu, te su visoko vodstvo 52-31 na poluvremenu zadržali do kraja i zasluženo pobijedili rezultatom 80-61.
Kod Zadra najefikasniji su bili Stipčević sa 14 poena, Johnson i Štimac sa po 12, te Macura i Stallworth sa 11 ubačaja, a važan je podatak da je Jere Macura imao i čak 18 skokova. Brewer i Gečevski zabili su po 8, a određenu minutažu dobili su i mlađi igrači.

I ova je utakmica pokazala kako će se trener Petrović u nadolazećoj sezoni puno više osloniti na igru kolektiva i kvalitetan učinak svih igrača nego na igru pojedinaca kako je to bio slučaj prošlih godina.

Sutra Zadrani u finalu turnira igraju protiv Širokog koji je u prvoj današnjoj utakmici bio bolji od domaćina Splita.

Susret za treće mjesto igra se sutra u 17 sati, dok je finale na rasporedu nakon toga, oko 19 sati.
Kao i mnoga druga sportska događanja posljednjih dana i ovaj je turnir humanitarnog karaktera.
Naime organizator KK Split odlučio je sav prihod od ulaznica, koje koštaju 20 kuna, donirati obiteljima stradalih vatrogasaca na Kornatima.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.