Modrić: "Očekujem povratak na teren kroz tri tjedna"
Piše: ZadarSport | Objavljeno 14.9.2007 u 17:15.
ZDNews.hr

Josip Modrić vratio se svakodnevnim treninzima Foto: ZadarSport


Prošlih godina standardni prvotimac Zadra, 27-godišnji Josip Modrić, ove sezone nije se previše naigrao, a razlog tomu je neugodna ozljeda s kojom zadarski branič ima problema već duže vremena.
O čemu je zapravo riječ objasnio nam je sam Modrić koji svakodnevno marljivo trenira na Stanovima u iščekivanju povratka u momčad.

"Već dugo vučem jednu neugodnu ozljedu, a radi se o upali pokosnice. Dugo me mučila i jednostavno to više nisam mogao trpiti, te sam otišao na terapije koje su trajale oko 2 i pol tjedna uz 2 tjedna mirovanja. Nedavno sam počeo sam trenirati i pokušat ću se vratiti, no još uvijek je sve pod znakom upitnika. Nisam siguran mogu li igrati i koliko me boli. Polako ulazim u napore i za sada je dobro. Odradim normalam trening sa suigračima i onda ostanem naknadno i radim malo na aerobnom kapacitetu.
Ako noga ne izdrži onda definitivno idem na operaciju. Ta operacija nije problematična i teška ali oporavak nakon nje traje 60 dana.
Ipak mislim da ću se u ova tri tjedna uspjeti vratiti u jednu optimalnu formu da konkuriram za sastav. Nadam se da će tako biti, a ako ne, onda ćemo to morati riješiti ovim drugim putem.
Uglavnom ja ću to riješiti kako bilo da bilo."

Kada se vratite čeka vas jaka konkurencija u prvom sastavu.

"U Zadru sam odigrao puno utakmica i mislim da sam ostavio jedan određen trag u klubu. Normalno je da kad momčad dobro igra i ima rezultate da se neće mijenjati.
Ja sam tu da se nametnem treneru i ekipi. Dosta puta sam bio u ovakvim situacijama da sam od prve momčadi došao do pričuve ili čak u situaciju da nisam pričuva.
Eto tako se i sada dogodila ta ozljeda i što je tu je.
Mene to ne zanima, volim da ekipa igra dobro i pobjeđuje, a ja ću se pokušati nametnuti i dati ću sve od sebe pa što bude.
Što se tiče pozicije u momčadi ja mogu konkurirati za kompletnu zadnju liniju, dakle desni bok, desni stoper, obrambeni vezni. Ima više pozicija gdje mogu dobro odigrati i pomoći ekipi, a na treneru je da odluči gdje će me staviti, kad i koliko.
Imam novi trogodišnji ugovor s klubom kojeg sam potpisao ovo ljeto i već sam rekao kako ne bi otišao iz ovog kluba i tu namjeravam završiti karijeru."


Iz NK Zadar dobili smo informaciju o sucima sutrašnje utakmice sa Zagrebom.
Glavni sudac biti će Danijel Trampus iz Osijeka, a njegovi pomoćnici Krunoslav Lesandrić iz Nuštara i Nikola Antolović iz Našica.
Četvrti sudac biti će Andrej Burilo iz Osijeka, delegat Goran Jurišić iz Šibenika, a kontrolor suđenja Stanko Stolnik.


Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.