Ćiro Blažević: "Zebić je fenomenalan strateg. Pribojavam se susreta na Stanovima"
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 12.9.2007 u 7:14.
ZDNews.hr

Trener svih trenera sa medaljom (osvojeno treće mjesto na SP-u u Francuskoj 1998) Slika: Hrvati.ch


Trener svih trenera, Miroslav Ćiro Blažević, u ekskluzivnom razgovoru za ZadarSport potvrdio je svoju izjavu od prije nekoliko mjeseci te je kazao kako se uistinu pribojava vrlo dobre zadarske ekipe.

"Kad smo razgovarali prije točno dva mjeseca, rekao sam ti da ćete biti hit prvenstva, što se i obistinilo. Zadar, prvenstveno trener Zebić, odlično je posložio i valorizirao sav potencijal mladih igrača. Ja ću ti još jednom ponoviti, kad se oporavi, Baturina će raditi čuda. To je jedan lider, jedan fenomenalan igrač kojeg bi i sam želio imati u svojoj ekipi"

Favorit?

"Pa sigurno da je Zadar favorit, ipak igraju na domaćem terenu i treći su na tablici što nije slučajnost nikako. Može ti se posrećiti da dobiješ jednu-dvije utakmice za redom, ali sine moj četiri, to i ne baš. Mi ćemo dati sve od sebe da srušimo tu zacimentanu kulu na Stanovima, jer kako mi je poznato, još nitko ove sezone nije odnio sva tri boda sa Stanova. Tu je teško stradao i moj Hajduk, Osijek je 'popio' peticu, tukli ste Intera... Sve u svemu nadam se punim Stanovima i očekujem jednu nadasve zanimljivu i gledljivu utakmicu!"


- kazao je Ćirohito! U Subotu, svi na stanove, te tako pomozimo našem klubu ali i posebnoj humanitarnoj akciji u kojoj, kako smo već pisali kupnjom karte pomažete obiteljima poginulih i stradalih vatrogasaca na otoku Kornat.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.