NK Zadar - NK Polača 6:0
Piše: Zadarsport | Objavljeno 11.9.2007 u 22:30.
ZDNews.hr

Matija Štefančić, jedan od boljih u redovima Zadra.


Zadar, 11. rujna 2007.
Prijateljska nogometna utakmica
Stadion: Stanovi
Gledatelja: 22
Zadar - Polača 6:0

Vrijeme: Sunčano
Teren: Blatnjav
Uvjeti za igru: loši

Zadar: Vuković, Balašković, Puljić, Parmaković, Bilaver, Milin, Surać, Ćustić, Župan, Tomasov, Terkeš.
Još su igrali: Štefančić, Elez, Mitrović, Baturina, Mišlov, Subašić i Rožić.

Polača: Pavličić, Perica, Šunić, I. Orlović, Bobanović, Šandrk, Pavičić, V. Orlović, Šarić, Prtenjača, Mikulić.
Još su igrali: Don Jelečević, Bučić, Prtenjača, Š. Prtenjača i T. Prtenjača.

Nogometaši Zadra danas su na Stanovima odigrali još jednu u nizu prijateljskih utakmica. Zadrani su krenuli hrabro i agresivno, te je već u 6. Ćustić sam prošetao kaznenim prostorom Polače, no ruši ga Antonio Šandrk. Jedanaesterac izvodi Želimir Terkeš te dovodi domaće u vodstvo od 1-0.

U 29. minuti, na vrlo dobar ubačaj Bilavera s desne strane odlično se snalazi prvi strijelac kluba koji poentira poluvolejem za 2-0.

U 38. minuti Terkeš dobiva loptu na 40 metara od gola, "valja" trojicu Polačana te puca vrlo precizno, no lopta "liže" stativu te rezultat i dalje ostaje 2-0 za do sad dominantne Zadrane.

41. minuta donosi nove napetosti. Ćustić precizno centrira za Suraća koji štopa loptu, te dodatno komplicira situaciju, prolazi jednog igrača Polače, no lopta pogađa samo okvir gola.

Nepune tri minute nakon Suraćeve prečke, Ćustić opet dobro prolazi po lijevom boku, dodaje za Terkeša koji vraća povratno za Župana koji sa 3 metra posprema loptu u mrežu Polače i to je 3-0 za Zadar.

U 49. minuti Baturina lijepo proigrava za Bilavera, ovaj vraća povratnu loptu za Elez koji bez problema zabija novi gol za Zadrane (4-0).

64. minuta donosi novi pogodak Zadranima. Štefančić precizno pronalazi Eleza koji bez problema posprema loptu za novi gol Zadra (5-0).

I posljednji gol na utakmici, 77. minuta, danas rastrčani Mate Baturina odlično proigrava Štefančića koji zabija konačan gola za Zadar - Polača 6:0.

Izjava trenera Zebića nakon utakmice:

"Mislim da utakmice s amaterima nisu mjerilo HNL-a već nam služe da se vide neki od igrača na nekim pozicijama, dakle za igrače koji manje igraju te za dodatno uvježbavanje standardnih igrača i selekciju trenutne momčadi.

Pripremamo se za utakmicu sa Zagrebom koja će, ne sumnjam biti dobra i interesantna publici. Zagreb je momčad koja je dobra ali dosta oscilacija u igri.

Poznamo Zagreb jer smo s njima već odigrali jednu pripremnu utakmicu (koji smo izgubili 2:1). Mislim da ih dobro poznamo te smo spremni na sve. Važno je da Zadar ima dobre i kvalitetne igrače koji su se pokazali i još će se pokazati.

Jedno je sigurno, a to smo već i dokazali, Zadar neće biti lagan protivnik nikome!"

Također valja napomenuti kako će u prvom sastavu Zadra nastupiti Batkoski, a Elez neće, radi tri žuta kartona.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.