Aco Petrović: "Gečevskog želimo sačuvati za najbitnije utakmice"
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 10.9.2007 u 22:04.
ZDNews.hr

Aco Petrović Slike: Index.hr, HRT


Aleksandar Petrović, trener Zadra, u razgovoru za ZadarSport kazao je kako do sada sve ide po planu, te ekipu u petak očekuje mini-turnir u Splitu. Todor se vratio u ekipu te je danas odradio prvi trening sa novom ekipom.

"Mislim da neće biti nikakvih problema sa privikavanjem Todora na novu ekipu, ipak je on jedan iskusan i stabilan igrač. Do početka turnira treba ga pripremiti što je moguće više, iako je Geč izgledao solidno i odmorno već i prvi dan priprema. Geču je bilo bitno da se odmori nakon napornog prvenstva, što je, ja se nadam, a i vidim, tako.", kazao nam je Aco.

Također je dodao: "Ove godine imamo znatno pojačanu centarsku liniju te Gečevskog želimo sačuvati za najbitnije utakmice pred kraj prvenstva, kad nam je on praktički jedan od vitalnijih igrača, te nam je iznimno bitan."

Zadar u petak očekuje turnir u splitu, a prvu utakmicu igramo protiv Širokog u kojoj igraju čak četvorica bivših ograča Zadra.

U subotu se igra završnca turnira, dakle, za prvo i treće mjesto.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.