Mlađi kadeti i mlađi juniori VK Zadar pobjednici B Prvenstva Hrvatske
Piše: R. Morović | Objavljeno 9.9.2007 u 15:34.
ZDNews.hr

Detalj sa finalnog turnira mlađih juniora održanog na bazenu Kolovare Foto: vkzadar.hr


Mlađi kadeti i mlađi juniori VK Zadar 1952 pobjednici su finalnih turnira B Prvenstva Hrvatske.

Mlađi kadeti Zadra (igrači rođeni 1994. godine i mlađi) zauzeli su prvo mjesto u regularnom dijelu natjecanja pobijedivši u devet od deset utakmica (izgubili samo nevažnu posljednju utakmicu u Betini 8-4) uz impozantnu gol razliku 170-54.
Na finalnom turniru koji se jučer i danas odžao u Rovinju mladi su Zadrani, pod vodstvom trenera Dražena Adžića, prvo pobijedili VK Delfin 13-10, a potom i KPK sa nevjerojatnih 36-5.
Tako su postali prvaci B Prvenstva Hrvatske, a najboljim igračem turnira proglašen je Zadranin Aleksandar Raić.

Mlađi kadeti VK Zadar 1952 pobjednici B Prvenstva Hrvatske: Joso Josipović, Jakov Perica, Nino Pinčić, Niko Jurlina, Šime Mitrović, Aleksandar Raić, Marjan Šunjo, Marin Stipić, Mateo Plantak, Marko Šarić, Mate Martinović, Zvonimir Anđelić, Borna Černe, Zvonimir Lakoš i Luka Škara.
Trener: Dražen Adžić


Isti uspjeh danas su ponovili i mlađi juniori VK Zadar.
Oni su na finalnom turniru održanom jučer i danas na bazenu Kolovare prvo savladali VK Delfin sa 8-6, a jutros i KPK, te se okitili zlatnom medaljom prvaka B Prvenstva Hrvatske.

Podsjećamo, mlađi juniori Zadra plasman na finalni turnir izborili su pobjedama u pet od osam susreta regularnog dijela prvenstva (poraz od Croatie, te remi i poraz od Gusara) osvojivši tako prvo mjesto uz gol razliku 97-39.

Mlađi juniori VK Zadar 1952 pobjednici B Prvenstva Hrvatske: Krešimir Klarica, Marko Jukić Šoša, Ive Miletić, Abraham Šimović, Lovre Batur, Tomislav Šindija, Aldo Kolega, Robert Anić, Mauro Vidaković, Mateo Pinčić, Marin Stipić, Marko Škara i Lovre Stulić.
Trener: Damir Bašić

Jedini koji se nisu uspjeli plasirati na završni turnir B Prvenstva Hrvatske su zadarski kadeti koji su u ljetnoj ligi zauzeli 2. mjesto, dok zadarske juniore, uvjerljive prvake svoje skupine, finalni turnir tek očekuje i to
15. - 16. 09 2007. u Korčuli.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.