Paklenica - Zadar 1:8
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 8.9.2007 u 20:15.
ZDNews.hr

Strijelac jednog pogotka
za Zadar, Marin Tomasov Foto: ZadarSport


Nogometaši Zadra odigrali su još jednu u nizu prijateljskih utakmica. Ovaj put "lekciju" je dobio niželigaš NK Paklenica. Zadrani su dominirali terenom te su za devedeset minuta postigli čak 7 golova (+ 1 autogol Paklenice). Strijelci za Zadar bili su: Tomasov, Puljić, Mitrović, Terkeš (2 gola), Rožić, Župan te jedan autogol obrambenog igrača Paklenice.



Sportski direktor kluba, prof. Josip Bajlo, ekskluzivno za ZadarSport kazao je: "Zahvaljujem se Paklenici jer su nam izišli u susret. Poslje napornih pripremama na Velebnom ova utakmica je imala veliku korist za sve nas te smo još jednom vidjeli kako treba igrati, znaći, napadački nogomet.

Iako je Paklenica niželigaš, Zadar je pokazao da ima potencijal te da smo zasluženo "hit prvenstva". Ekipa se polako vraća u ritam. Utakmica je bila doista od velike koristi jer su se igrači rastrčali i izvršavali zadaću.

U potpunosti mozemo biti zadovoljni igrom i golovima ne samo napadača nego i ostalih igrača. Vraćamo se u zadar, a za sutra je zakazan redovan trening. Nastavljamo normalnim ritmom preko tjedna a ja se nadam da ćemo u utorak odigrati još jednu prijateljsku utakmicu.

Mislim da bi u utorak, ako sve bude išlo po planu, mogli odigrati još jednu prijateljsku utakmicu sa Polaćom (17.00h, stadion Stanovi). Što se tiće Zagreba, oni se neće toliko dignuti i tuči ih, vjerujte mi što vam kažem. Zagreb je bio u totalnom raspadu. Da smo kojim slučajem danas igrali protiv Zagreba, siguran sam da bi pobjedili."

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.