Humanitarna akcija NK Zadar. Pomozite obiteljima poginulih i stradalih vatrogasaca na Kornatima
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 7.9.2007 u 16:40.
ZDNews.hr

Nogometni klub Zadar


Nogometni klub Zadar priključuje se akciji prikupljanja pomoći obiteljima tragično stradalih vatrogasaca na kornatima. U tom smislu, upravni odbor kluba donio je odluku da se pola prihoda sa utakmice Zadar - Zagreb, koja se igra 15. rujna 2007. godine uplati na žiro račun Zaklade za pomoć obiteljima poginulih i stradalih vatrogasaca na Kornatima.

Također je donesena odluka, a u cilju što boljeg uspjeha ove humanitarne akcije, da za navedenu utakmicu ne vrijede godišnje besplatne ulaznice, koje su izdane po bilo kojem osnovu (kako za tribinu, tako i za VIP).

Cijena ulaznica za bilo koju utakmicu ostaje 40,00 kuna, a cijena ulaznice za VIP ložu iznosi 100,00 kuna. (Pravo na kupnju jednokratne VIP ulaznice imaju samo imatelji godišnje VIP ulaznice).

Pozivamo sve ljubitelje nogometa, navijače Nogometnog kluba Zadar, kao i sve ljude dobre volje, da se odazovu ovoj humanitarnoj akciji, te da kupnjom ulaznice pripomognu u njenom uspjehu. S štovanjem, Novica Erlić, NK Zadar.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.