Nogometaši Zadra na Velebnom - u subotu sa Paklenicom
Piše: R. Morović | Objavljeno 5.9.2007 u 23:11.
ZDNews.hr

Protiv Zagreba bi na lijevom boku, umjesto kartoniranog Eleza, trebao zaigrati Ćustić Foto: Zadarsport


Nakon četvrte uzastopne pobjede, druge gostujuće, prošle subote protiv Međimurja, nogometaši Zadra iskoristili su dvotjednu stanku zbog igranja reprezentacije za dodatne mini-pripreme.
Kompletna je momčad jučer otputovala na Velebno. Tamo će boraviti do petka, a za subotu u 17 sati zakazana je prijateljska utakmica sa niželigašem Paklenicom u Zemuniku.
Do susreta protiv Zagreba preostalo je još deset dana i za momčad je sada najvažnije zadržati dobru pobjedničku formu kakvu Zadrani ne pamte u 1. HNL.
Ozlijeđeni igrači polako rješavaju svoje zdravstvene probleme, te bi za susret sa Ćirinim Zagrebom trebali biti spremni svi osim Modrića i Eleza koji će pauzirati jednu utakmicu zbog kartona.


Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.