Zadar u Čakovcu do četvrte uzastopne pobjede
Piše: R. Morović | Objavljeno 1.9.2007 u 19:01.
ZDNews.hr

Strijelac prvog pogotka za Zadar; Marin Tomasov Foto: Zadarsport


Čakovec, 1.rujna 2007.
Sedmo kolo T-com 1. HNL
Stadion: SRC Mladost
Gledatelja: 1000
Vrijeme: sunčano

MEĐIMURJE - ZADAR 2-4 (Poluvrijeme 1-3)

SUDAC: Edo Trivković (Split)
Pomoćnici: 1. Marin Ivanković (Split) 2. Leo Krstičević (Ploče)
Četvrti sudac: Zlatko Šimčić (Koprivnica)

STRIJELCI: 0-1 Tomasov (8.), 0-2 Župan (10.), 1-2 Milardović (14.), 1-3 Surać (45.), 2-3 Šaranović (75.), 2-4 Štefančić (88.)

ŽUTI KARTONI: Subašić, Elez (Zadar)

CRVENI KARTON: Štefulj (9.)

IGRAČ UTAKMICE: Marin Tomasov (Zadar)
NAJBORBENIJI IGRAČ: Jakov Surać (Zadar)


MEĐIMURJE: Bašić, Štefulj, Milardović, Andre(od 70. Habuš), Bratković, Janjetović, Darmopil, Duro (od 58. Peraica 5), Celiščak (od 88. Eliomar), Piškor, Šaranović
Trener: Ivan Bedi

ZADAR: Subašić, Parmaković, Milin, Puljić, Batkoski, Surać, Elez (od 68. Čustić), Župan (od 60. Baturina), Tomasov (od 82. Štefančić), Terkeš
Trener: Dalibor Zebić



U 7. kolu Prve HNL Zadar je ostvario četvrtu pobjedu za redom.
Nakon Intera, Cibalie i Osijeka, danas je u Čakovcu nastradalo Međimurje.
Već u 8. minuti katastrofalnu pogrešku obrane domaćih iskoristio je Marin Tomasov kojemu nije bilo teško zabiti za vodstvo Zadra 0-1.
Samo minutu kasnije novu pogrešku obrane Međimurja iskoristio je Župan kojeg je srušio posljednji igrač obrane Danijel Štefulj i zaradio crveni karton.
Idući napad donio je novu katastrofu domaće obrane. Ovoga puta Župan je bio najprisebniji i poentirao za 0-2.
Međimurci se ipak nisu predali te su u 14. minuti smanjili na 1-2. Pogodak je, nakon centaršuta s lijeve strane, glavom postigao Milardović.
Dobru igru i terensku inicijativu u prvom dijelu i Zadar je okrunio u 45. minuti kada su vratar Međimurja i njegov suigrač Janjetović bili neodlučni kod izbijanje jedne lopte iz vlastitog peterca. Pogrešku je iskoristio iskusni kapetan Zadra Jakov Surać i zabio za 3-1.
U drugom dijelu Zadrani su se pokušali malo zatvoriti i to im je dobro uspijevalo sve do pred kraj utakmice. U 75. minuti Šaranović je dobro skočio u šesnaestercu i glavom smanjio na 2-3.
Sve dvojbe oko pobjednika ovog susreta riješio je Matija Štefančić, bivši igrač Međimurja, koji u samoj završnici zabio za konačnih 2-4.


NK ZADAR TRENUTNO ZAUZIMA 3.MJESTO NA TABLICI 1.HNL!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.