Izjave igrača Zadra nakon pobjede nad Osijekom 5-1!
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 26.8.2007 u 15:22.
ZDNews.hr

Igrač utakmice; Dragan Župan Slike: H. Bajlo


DRAGAN ŽUPAN

Imao si svoj dan?

- Mislim da smo razbili Osijek, doslovno smo ga razbili.
Pa imao sam svoj dan, iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje i bolje i mislim da ćemo biti hit ovog prvenstva.

U tri utakmice deset postignutih golova

- Pa mislim da mi igramo napadački nogomet, mi neznamo igrati bunker. Sedam komada smo zabili Cibaliji i Osijeku, mislim da je to odlično i publika je mogla i nadam se da je uživala u tome. Čestitam svim svojim suigračima i trenerima. Očekivao sam puno bolji Osijek, no ne treba zaboraviti da smo mi stvarno odigrali jednu dobru, borbenu utakmicu i da smo ih nadigrali u doslovno svakom segmentu igre.

Dobro si se zabavljao u prekidima, asistirajući svojim suigračima

- Mislim da je to bilo naše dobro oružje i jako sam zadovoljan sa svime, još ću jednom ponoviti, zasluženo smo pobjedili i idemo dalje, u nove pobjede. Sad ćemo uzeti dva dana pauze pa onda idemo na Međimurje, ni tamo se ne idemo braniti...

Marin Tomasov - uz Dragan Župana Zadrov najbolji pojedinac...

MARIN TOMASOV

Tvoj prvi gol ove sezone i službeno prvi u 1.HNL

- Što da kažem, bit će ih valjda još, trudit ćemo se da ih bude.

Rekao si da uvjek imaš osjećaj prije utakmice da ćeš zabiti gol

- Zato i igramo... jedino ćega me je malo strah je da ne dobijemo krila i da ne poletimo pre visoko nakon tri uzastopne pobjede. Treba ostati priseban na zemlji, treba nastaviti ovako kvalitetno raditi i sve će doći na svoje.

Stup zadarske obrane i strijela, Ante Puljić...

ANTE PULJIĆ

- Što da vam kažem, prvo bih želio čestitati svim svojim suigračima i trenerima na odličnim pripremama koje su napokon urodile plodom. U Čakovec također idemo sa ciljem da osvojimo bodove, dakle na pobjedu ili eventualno remi, u najgorem slučaju.

Prvi gol...

- Nadao sam se golu, trener mi je rekao da prvo odradio svoj posao u obrani, a onda, ako dođe gol da će biti još bolje. To se i dogodilo i jako sam sretan radi toga. Hvala Bogu da sam zabio taj gol te se nadam da će sad svaki drugi gol biti lakše zabiti.

Osijek je jedna vrlo kvalitetna momčad koja se bori za vrh, iskreno da vam kažem nisam se nadao ovako visokoj pobjedi.

Praktički možemo reći da smo osigurali ostanak s obzirom da Varteks nema niti jednog osvojenog boda, a teško da će do bodova i doći s obzirom na to kako igraju.

Nadam se da ćemo nastaviti svoju pozitivnu seriju i uslijedećim kolima.

KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.