Izjave Ilije Lončarevića i Dalibora Zebića
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 26.8.2007 u 3:47.
ZDNews.hr

Ilija Lončarević, NK Osijek Slike: H. Bajlo


Trener Osijeka, Ilija Lončarević

Trebamo čestitati Zadru i kolegi treneru na visokoj pobjedi. Ništa pametno vam nemogu reći, nadam se da me razumjete. Mi smo ovakve utakmice gubili u prošlom prvenstvu , ne s vakvim rezultatom naravno, dok se nismo na kraju konsolidirali.Ovaj puta smo, kao što ja cijelo prvenstvo opominjem svoje igrače da ne lete visoko, jer mi nismo momčad koja bi trebala letjeti jako visoko. Jesmo za nešto malo, ali ne baš za pre visoko. Tako smo naletjeli i na ovu utakmicu bez nekih grača koji na gostujućim utakmicama moraju igrati u momčad, ako ne igraju onda smo ovakvi kakvi jesmo. Nećemo izgubiti svaki puta sa 5-1, to je normalno, ni sa 5-0, ali da ćemo zgubiti, to hoćemo jer smo pre mekani, mi smo momčad koja je nešto malo naučila igrati nogomet, ali kad protivnik samo malo agresivno stisne, Zadar nije bio ništa specijalno agresivan, sasvim normalna, domačinska momčad, mi nestajemo s terena i razlog tome su ovi golovi koje smo primili, reklo bi se na jedan lagan, trening način. Naš posao za ubuduće je da pokušavamo svoje probleme rješavati sami sa sobom i nadam se da ćemo u tome uspjeti."

Dalibor Zebić, NK ZadarTrener Zadra, Dalibor Zebić

Pa mi smo imali jednu obavezu, poslije pobjede u Vinkovcima, pokazati da to nije slučajna pobjeda, kako su neki mislili i praktički smo ovu sedmicu najviše radili na motivaciji igrača da protiv Osijeka, jedne kvalitetne ekipe uđu borbeno, jako, muški što smo danas na najbolji mogući način to napravili. Posli prvih par minuta nakon što je Osjek ušao kvalitetno u utakmicu, imali smo par prekida i u svakom tom prekidu smo imali praktički šansu. U zadnje vrijeme smo dosta radili na tim prekidima i evo danas nam se sve vratilo i tako smo dali tri ili četiri gola posli tih kornera i skraćenih prekida, prema tome nemogu ništa drugo nego čestitati svojim igračima. To je bila takva utakmica, jednostavno nas je išlo... Naravno, moramo se spustiti na zemlju, sigurno da nas čeka još puno iskušenja međutim u dobroj smo atmosferi, u dobrom nizu i tribamo samo ovako nastaviti dalje.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.