Stipe Filipi osvojio Kup Hrvatske!
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 22.8.2007 u 13:05.
ZDNews.hr

Slike: BK “Sveti Donat”


























U nedjelju 19.08.2007. u Ivanić-gradu se vozila međunarodna utrka “Memorijal Stjepan Grgac”, ujedno i 6. ovogodišnja utrka za Kup Hrvatske u biciklizmu.

Na utrci su nastupili najbolji vozači iz Hrvatske, Slovenije i BiH. Od zadarskih klubova na utrci je nastupio i bicikistički klub Sv. Donat.

U kategoriji Početnika (do 14 god.), Stipe Filipi je u vrlo teškoj konkurenciji (65 prijavljenih vozača) osvojio je odlično 6 mjesto u vremenu pobjednika.

Foto / BK DonatKako je bio prvi hrvatski vozač osvojio je novih 50 bodova za Kup i dokazao je kako je u Kupu ove sezone nedodirljiv, od 6 voženih utrka svih šest je pobjedio i skupio maksimalnih 300 bodova. Do kraja sezone voze se još dvije utrke za Kup Hrvatske i na njima će se odlučivati 2 i 3 mjesto!

Moramo nadodati kako je Stipe Filipi ove sezone osvojio i Brdsko prvenstvo Hrvatske te Prvenstvo vožnje na kronometar i sad Kup Hrvatske. Također moramo spomenuti kako je to največi uspjeh zadarskog biciklizma u povjesti.

Od početnika na utrci je je sudjelovao i Mario Štraleger koji je osvojio 26. mjesto takodjer u vremenu pobjednika, te je takodjer uhvatio bodove za kup Hrvatske i trenutno se nalazi na 5 mjesto i ima šanse napredovati do medalje.

Ivan Radić bio je 48.

Sljedeći ispit zadarskih biciklista je Memorijal Damira Horvatića koji se održava 02.09.2007. u Zaprešiću.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.