Vaterpolo: Novi poraz Zadra, Biograd prema 1. ligi
Piše: R. Morović | Objavljeno 22.8.2007 u 0:18.
ZDNews.hr


U Biogradskom vaterpolu stvari se, ipak, kreću na bolje.
U razgovoru za Zadarsport potvrdio je to i predsjednik VK Biograd Marijan Stopfer:
« Pronašli smo neke sponzore, no sve će se konačno znati 25.8 kada imamo rok za očitovanje. Ovih dana još imamo sastanak s ljudima iz HVS-a na kojemu ćemo dogovoriti detalje.
Međutim, sve je otvoreno, šanse su još uvijek 50-50 iako se svi nadamo pozitivnom rješenju.
U tom bi slučaju domaće utakmice igrali u Šibeniku, s tim da i mi očekujemo dovršetak bazena na Višnjiku, pa bi, nadam se, domaćinstva mogli odrađivati i u Zadru.»

Podsjećamo, vaterpolisti Biograda ove su sezone osvojili 1.B ligu. Nakon što su regularni dio sezone okončali na prvom mjestu, u polufinalu doigravanja bili su bolji od Zagreba, a u finalu od pulskog Jadrograda.

Iako je bilo najavljeno da će za ulazak u 1. HVL igrati kvalifikacijsku utakmicu sa posljednjeplasiranom momčadi POŠK-a, HVS je najavio proširenje 1. Lige, te ostavio otvorenu mogućnost Biogradu da, bez kvalifikacijske utakmice, uđe u najjači razred hrvatskog vaterpola.
U sličnoj je situaciji prošle sezone bio upravo Jadrograd, no puljani tada nisu imali uvjete i mogućnosti za igranje u 1. ligi.

Konačni odgovor na pitanje hoće li Biograđani zaigrati u 1.HVL znati ćemo u petak, 25.8.

Zadar poražen i u Crikvenici

Vaterpolisti Zadra, nakon subotnjeg poraza od Kvarnera 18-6, u nedjelju su visoko poraženi i u Crikvenici rezultatom 13-5.
Zadranima sada predstoji teški posljednji susret sezone u Betini protiv Brodograditelja u kojem će se boriti za očuvanje barem 3. mjesta.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.