Zebić: "I više nego zaslužena pobjeda"
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 19.8.2007 u 1:21.
ZDNews.hr

Sportski direktor kluba profesor Josip Bepo Bajlo i trener Dalibor Zebić Foto: H. Bajlo


Trener Zadra Dalibor Zebić, u ekskluzivnom razgovoru za Zadarsport.com, analizira pobjedu Zadra nad Cibaliom, te govori o mukotrpnom i kvalitetnom radu mladih igrača.

Napokon smo ušli u utakmicu kako treba, te smo kontrolirali igru i praktički iz jedne dobre igre ulazili smo u kvalitetne šanse. Župan je probio po desnoj strani, zavrnuo unutra, te je Terkeš bio najbrži i najprisebniji. Nakon toga iz jedne solo akcije Terkeša došli smo u novu prigodu. Terkeš je srušen u kaznenom prostoru, a Župan je poentirao iz jedanaesterca i to je bilo 2-0.

Praktički smo cijelo prvo poluvrijeme držali Cibaliu daleko od našeg kaznenog prostora osim jedne prigode kada je Vukas išao sam na Subašića koji je to fenomenalno riješio. U drugom poluvremenu Cibalia je krenula na sve ili ništa, no tu se opet ističe Subašić sa nekoliko nevjerojatnih intervencija. Zadnjih petnaest minuta smo opet zagospodarili terenom i mirno ušli u završnicu utakmice.

Tomasov je odigrao ono što smo svi i očekivali od njega. Bio je rastrčan, razigran i predstavljao je veliku opasnost za obranu Cibalie. Ovo je točno onaj Tomasov kojeg trebamo.
Želimir Terkeš se vraća u formu, rekao bih da je to jedan dobar i kontinuiran rad. Praktički je ove pripreme odradio pošteno što se i vidi u njegovoj igri. Vidi se da može, da ide, baš ga je krenulo!


Na pobjedu i protiv Osjeka, poziv navijačima!

Treba sigurno iskoristiti ovaj jedan zalet. Očekujemo dobru podršku publike. Mislim da rezultat neće izostati uz onako dobru publiku kao protiv Hajduka, Šibenika i Intera. Ovom prilikom želio bih pozvati sve navijače Zadra da dođu na stadion, te da nas bodre kao što su to činili i do sad. I sami znate koliko publika može učinit. Na nama je da radimo a onda rezultat sigurno neće izostati.


Zahvaljujemo se treneru Zadra Daliboru Zebiću, a igračima želimo puno sreće protiv Osijeka!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.