Zadrani u lovu na prve gostujuće bodove
Piše: H.Bajlo | Objavljeno 18.8.2007 u 12:02.
ZDNews.hr

Zadarski čuvar mreže i ponajbolji pojedinac, Danijel Subašić Slika: H.Bajlo


Danas u 17.00h u Vinkovcima sastaju se Cibalia i Zadar. Povijest međusobnih dvoboja Cibalie i Zadra više je nego zanimljiva. U Vinkovcima je odigrano deset utakmica, a Cibalia je slavila tek jednom, bilo je to daleke 1993. godine (2-0). Zadar je pobjedio četiri puta, a pet utakmica završilo je nerješeno. U tim dvobojima Cibalia je postigla sedam, a Zadar deset pogodaka.

Tek u dvije utakmice postignuta su po tri gola, a pet puta vidjeli smo samo dva pogotka.

U ukupno 20 utakmica, Cibalia je slavila pet, a Zadar osam puta. Sedam utakmica završeno je nerješeno, a i gol razlika je na strani Zadrana, 26:21.

Pobjeda od 3:0 nad Interom itekako je digla je optimizam u momčadi nakon potopa od Dinama i neuspjele pobjede nad Šibenikom.

Trener Zebić najavljuje napadački nogomet. Jedino što je upitno za današnju utakmicu je nastup dvojice bitnih igrača, Baturine i Eleza.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.