Perić: "Đugum je definitivno naš igrač"
Piše: R. Morović | Objavljeno 17.8.2007 u 18:02.
ZDNews.hr

Dopredsjednik KK Borik Mirko Jošić i sportski direktor Pero Perić


Foto: 057info.com


Iako je jučer u nekim medijima osvanula vijest o prelasku mladog centra Ante Đuguma iz Zadra na posudbu u riječki Kvarner danas je to demantirano i potvrđeno da će Đugum iduće sezone braniti boje KK Borik Puntamika.

U razgovoru za Zadarsport.com potvrdio je to i sportski direktor Pero Perić koji je, uz trenera Meheša, glavni kreator ovosezonske momčadi kluba s Puntamike:
«Da, Đugum je definitivno naš igrač za iduću sezonu. Postignut je dogovor između klubova i to je riješena stvar.»

O samim pripremama koje su započele jučer, Perić kaže:
«Pripreme ćemo održati u Zadru jer tu imamo odlične uvjete s tim da ćemo imati nekoliko pripremnih utakmica izvan grada. Već 24.8 igrat ćemo protiv Širokog Tihomira Bujana, vjerojatno u Sukošanu jer su nam javili da se dvorana Jazine adaptira. Zatim nas očekuje turnir u Karlovcu gdje, uz domaćina, nastupaju još i Cedevita i Kvarner, te uzvrat u Širokom. Tamo ćemo odigrati i sa Posušjem, a na povratku sa Kaštelom. Nakon male pauza, 21.9 igramo na turniru kojeg organizira KK Pet Bunara, a sudjelovat će još i Šibenik i Posušje, a do kraja priprema imamo još nekoliko slobodnih termina za pripremne utakmice."

Ukoliko ne bude nekih novih, iznenadnih dolazaka ili odlazaka Borik će u novoj sezoni pokušati izboriti Ligu za prvaka u ovom sastavu:
Ive Begonja, Šime Buterin, Ivan Čular, Ante Dević, Jure Dražović, Tomislav Dražović, Miro Dundov, Ante Đugum, Marino Jurjević, Ante Krapić, Mate Mrva, Ivo Pavić, Teo Petani, Marin Pjaca, Marko Žorž.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.