Ivan Perinčić u Širokom
Piše: Kosarka.hr | Objavljeno 16.8.2007 u 11:29.
ZDNews.hr

Perinčić je već četvrti
igrač Zadra u Širokom Foto: Kosarka.hr


Odlaskom Stanka Baraća u Tau Ceramicu, Široki Prima pivo morao je naći čovjeka koji će u što većoj mjeri pokriti upražnjeni prostor pod košem. Našli su ga u Zadraninu Ivanu Perinčiću koji je dogovorio s bh. prvakom suradnju na dvije godine. Bivši hrvatski mladi reprezentativac tako je postao četvrto ovogodišnje pojačanje Širokog koji dolazi iz Hrvatske.

Uz to, Perinčić je već četvrti igrač Zadra u Širokom gdje će se priključiti sugrađanima Šimi Špralji, Marku Buliću i Toniju Dijanu. Ne treba zaboraviti niti da je bivši trener zadarskog Borika Tihomir Bujan preuzeo Široki od ove sezone. Ivan Perinčić je u svojoj karijeri igrao za Zadar, Zagreb i Cibonu, a igrao je u Turskoj i Sloveniji.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.