Zadar pobjednik memorijala
Piše: Kosarka.hr | Objavljeno 7.8.2007 u 3:21.
ZDNews.hr

Foto: Zadarsport


U nedjelju je završen "3. Memorijalni košarkaški turnir Tomislav Knežević" u znak sjećanja na prerano preminulog nekadašnjeg košarkaša Zadra koji je stradao u prometnoj nesreći na Otoku Pagu 2003. godine.

Turnir je održan u kategoriji juniora rođenih 1990. i mlađih a na njemu su nastupili KK Dražen Petrović, KK Zadar, KK Borik i KK Voštarnica. Nakon dva dana koliko je trajao turnir naslovom najboljeg okrunili su se juniori košarkaškog kluba Zadar. Oni su u finalu bili bolji od Borik Puntamike rezulatom 77:75 dok je treći bio šibenski Dražen Petrović koji je svladao momčad Voštarnice.

Prvog dana tunira, Zadar je bio bolji od Voštarnice, dok su Puntamičani svladali Šibenčane. Finalni susret odigrao se u Vinjercu, rodnom mjestu pokojnog Tomislava pred 300-ak gledatelja.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.