Ljetna liga: Finale Bili Brig - Pristan
Piše: R.Morović | Objavljeno 6.8.2007 u 0:57.
ZDNews.hr

Detalj iz Jazina s prošlogodišnjeg finala Foto: Kosarka.hr


Košarkaši Bilog Briga i Pristana iz Svetog Filipa i Jakova igrat će u finalu ovogodišnje Ljetne županijske košarkaške lige.
Momčad Bilog Briga Sušare u dva je susreta bila bolja od Arbanasa, u prvom u gostima su slavili 73-69, a u uzvratu na Bilom Brigu 78-74.
Najefikasniji kod pobjednika bio je Primc sa 18 poena, a dvocifreni su bili i Đerđa (15), I. Bulić (13), te J.Bulić i Jurjević sa po 12 ubačaja.
Kod Arbanasa su se istakli Kaliterna sa 26 i Zonjić sa 21 košem.

U drugom polufinalu košarkaši Pet Nebodera nisu uspjeli zadržati prednost od 13 poena iz prve utakmice, te su porazom 94-78 u Sv. Filipu i Jakovu završili svoj nastup u ovogodišnjem izdanju Ljetne lige. Kobna je bila treća četvrtina u kojoj su Zadrani zabili samo 12 koševa.
Najefikasniji kod Pristana bili su Čirjak sa 29 i Vranić sa 26 koševa, dok je Pet nebodera predvodio Luka Bujas sa 24 poena.

Tako će Pristan po drugi put za redom igrati u finalu Ljetne lige i to u srijedu, 8.kolovoza u 20 sati u dvorani Jazine. Podsjećamo, prošle je godine bolji od njih u finalu bio Sukošan.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.