Drugi rođendan portala kosarka.hr
Piše: kosarka.hr | Objavljeno 4.8.2007 u 2:46.
ZDNews.hr

Sretan rođendan! Foto: kosarka.hr


Ekipa portala Zadarsport.com čestita kolegama s kosarka.hr portala drugi rođendan i želi puno uspjeha u daljnjem radu.

Prenosimo tekst glavnog urednika portala kosarka.hr Igora Petrinovića.


Vjerovali ili ne, prošle su točno dvije godine otkako je grupica entuzijasta krenula u misiju popularizacije hrvatske košarke. Kako je rođendan, poput proslave Nove godine, prigoda za prisjećanje onog što je bilo ali prije svega prilika za pogled u budućnost, za ovu ćemo prigodu posudit izjavu iz jednog drugog, nedavno pozlaćenog sporta. "Uspjeh može uspavati", kazao je Ratko Rudić nakon osvajanja svjetskog vaterpolskog zlata.

Mislimo da s pravo možemo reći kako je Kosarka.hr – uspjela. Iza nas je ekspresno etabliranje u košarkaškom svijetu zahvaljujući naših već gotovo 15.000 objavljenih košarkaških vijesti, brdo statistika, rezultata, tablica, sve boljom bazom igrača i klubova, galerijama, web-shop i forumom od preko 3.300 članova. Kako volimo reći, Kosarka.hr postalo je ime.

Ono što Vam na svoj drugi rođendan možemo obećati jest da ćemo svakako poslušati Rudićevo upozorenje i nećemo se uspavati. Možemo obećati da ćemo u svojoj trećoj godini biti još bolji, još jači i da ćemo ponuditi još više čiste košarke.

U sportu narančaste lopte puno je toga lijepog i svijetlog što nikako nemamo pravo ignorirati niti zanemarivati. I zbog čega ovaj tradicionalno trofejni sport u Hrvatskoj ima pravo na bolji medijski tretman.

Unatoč svemu, kao i uvijek nada postoji. Nada da će ovog rujna i hrvatskoj košarkaškoj reprezentaciji u sunčanoj Španjolskoj zasjati medalja oko vrata. Tada bismo poput Rudića i vaterpolista, nakon 12 sušnih godina s optimizmom mogli gledati prema Pekingu i Olimpijskim igrama. A uz portal Kosarka.hr, s oduševljenjem pogledali prema svijetlijoj budućnosti koju jedan takav rezultat nosi sa sobom.

Glavni urednik, Igor Petrinović

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.