Subašić i Ćustić: "Sve osim tri boda je neuspjeh."
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 3.8.2007 u 16:54.
ZDNews.hr

Daniel Subašić, ponajbolji golman 1.HNL Slike: H. Bajlo


Izjava trenera Dalibora Zebića (2. kolovoza 2007)

Nakon remija protiv Hajduka i teškog poraza protiv Dinama, Zadrani dočekuju Šibenčane, koji su već na otvaranju prvenstva dobili "petardu" od Dinama, a u drugom kolu su odigrali 0-0 sa Ćirinim Zagrebom.

U razgovoru za ZadarSport.com, novi-stari igrač Zadra, Hrvoje Ćustić izjavio je kako je sve osim pobjede – neuspjeh.

"Da, imali smo najteži mogući raspored, u prva dva kola igrali smo protiv iznimno jakih protivnika, izvukli smo bod protiv Hajduka. Moramo ići na pobjedu protiv Šibenika. Kao što sam rekao, u prve dvije utakmice to je bilo nemoguće, no sad se otvara prava prilika da se dokažemo ukoliko želimo ozbiljno konkurirati za nešto više pozicije od samog ostanka u ligi. Protiv Dinama, naš problem bio je u tome što smo stajali pre daleko od igrača, a nakon primljena prva dva gola bili smo gotovi...

Dinamo je bio znatno fizički jača momčad, jer kad pustiš takvim igračima da kontroliraju loptu, samo je pitanje koliko će ti golova zabiti."

Gol protiv Dinama
"(Smijeh). Da, već smo gubili 5-0 i bili smo totalno iskomirani i onda je ušla ta jedna lopta, što da ti kažem, meni osobno je taj gol dobar jer mi diže bar neko samopouzdanje. "

Protiv Šibenika, u 3-5-2 formaciji
„Mislim da je trenutno za mene i za ekipu najbolje da igram na boku, u utakmici protiv Dinama ipak sam postavljen na špicu, iza napdača, na treneru je da odluči da li ću startati od prve minute ili će me kasnije ubaciti u ekipu, sve u svemu, još ću jednom ponoviti, sve osim tri boda protiv Šibenika je neuspjeh“, izjavio je Hrvoje Ćustić za Zadarsport.com.

Daniel Subašić, ponajbolji vratar 1.HNL i član mlade reprezentacije, potvrdio je Ćustićevu izjavu kako sve osim pobjede ne – neuspjeh, te je dodao: "Što prije treba zaboraviti utakmicu s Dinamom i okrenuti se dalje kako bi mogli pobjediti Šibenik. Obje ekipe su tu negdje po kvaliteti i mislim da ćemo sutra uspjeti u svom cilju, a to je pobjeda. Prvo kolo protiv Hajduka odigrali smo solidno i borbeno, no falilo je dobre realizacije. Sve u svemu, Zadar je sutra favorit, a sve osim pobjede, odnosno tri boda je neuspjeh."

Najbolji vratar 1.kola 1.HNL
"Da, bio sam vratar kola, što mi je iznimno drago i jako sam ponosan na to, što reći, idemo u nove pobjede i nadam se dobroj utakmici i pobjedi protiv Šibenika", izjavio je Daniel Subašić za Zadarsport.com.

Na pitanje o tome što misli o Hajdukovoj zainteresiranosti za njim,Subašić je odgovorio kako trenutno ne razmišlja o drugim klubovima, te da mu je jedini prioritet NK Zadar.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.