Zebić: "Konačno smo i mi favoriti na svom terenu"
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 2.8.2007 u 20:03.
ZDNews.hr

Zebić je najavio promjene u sustavu igre. Protiv Šibenika
Zadrani startaju u formaciji 3-5-2 Slika: H. Bajlo


U razgovoru za ZadarSport, trener Zadra, Dalibor Zebić najavio je promjene u formaciji. Zadrani će zaigrat u 3-5-2 sustavu sa dvije špice, Terkeš i Baturina. "Još smo u nekim dvojbama oko sastava za Šibenik, danas nam je otišao Tadić, tako da ćemo sutra još na treningu vidjeti u vezi sastava, što i kako."

Napokon favoriti
"Konačno smo i mi favoriti na svom terenu. Nakon dva kola i dvije iznimno teške utakmice, opet igramo pred svojom publikom. Sigurno se očekuje od nas da damo sve od sebe i da napokon dođemo do prve pobjede u prvoligaškoj konkurenciji."

Terkeš - Baturina
"Da sam bilo koju formaciju stavio, nebi funkcioniralo u Zagrebu. Jednostavno, Dinamo je bio puno bolji od nas i vjerojatno to nije bilo do formacije nego do odnosa i čvrstine momčadi. Međutim, što se tiče formacije, sigurno je da ćemo početi sa dvije špice. Nemamo više što kalkulirati. Idemo na tri boda , znači u špici startaju Terkeš i Baturina."

Odlazak Raščića i Tadića
Na upit da prokomentira odlazak Raščića i Tadića, strateg NK Zadra izjavio je sljedeće:
"Očito je došlo do kratkog spoja na relaciji uprava-igrač , tako da ja s Tadićem nisam imao nikakvih problema. On nas je samo jutros obavjestio da više nije član kluba.

Raščić ima problema sa radnom dozvolom, no pošto smo procjenili da on ne bi bio neko značajno pojačanje, odlučili smo se osloniti se na naš juniorski pogon, te je tako Raščić otišao iz kluba nakon nepunih mjesec dana."

Subota, 18.00h, stadion Stanovi
Utakmica trečeg kola 1.HNL, Zadar – Šibenik, igra se u subotu u 17,30 h. Iz uprave kluba nadaju se punom stadionu, baš onako punom kao što je bilo u prvom kolu, kad je u Stanovima gostovao Hajduk...

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.