Prostran u kadetskoj petorci Europe
Piše: Kosarka.hr | Objavljeno 31.7.2007 u 15:35.
ZDNews.hr

Foto: Kosarka.hr


Iako hrvatska U-16 reprezentacija nije ostvarila zapažen rezultat na Europskom prvenstvu (8. mjesto), najbolji hrvatski kadet Toni Prostran zavrijedio je nekoliko individualnih priznanja.
Osim titule najboljeg strijelca (20.0 poena po susretu) i najboljeg tricaša (3.4 po susretu), mladi Zadranin zaslužio je i mjesto u najboljoj petorci prvenstva.

Prosjek od 20 koševa i tri asistencije bio je dovoljan da impresionira novinare i pretpostavi Prostrana bekovima brončane Litve.

Uz Prostrana je u najboljoj petorci na bekovskim pozicijama mjesto pronašao Turčin Can Mutaf koji je bilježio 18 koševa i tri osvojene lopte. Na krilima su najbolji bili Španjolac Alberto Jodar (15 pt, 8 sk, 2 ol) i Talijan Nicolo Melli (13 pt, 10 sk, 2 bl), a najbolji centar te ujedno i MVP prvenstva dominantni Srbin Dejan Musli s fascinantnim učinkom od 16 koševa, 12 skokova i pet blokada po susretu.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.