Dinamo-Zadar sudi Domagoj Ljubičić iz Osijeka
Piše: R.Morović | Objavljeno 27.7.2007 u 0:54.
ZDNews.hr

Junak nedjeljne utakmice s Hajdukom - Danijel Subašić Foto: Zadarsport


Utakmicu drugog kola 1.HNL između Dinama i Zadra koja se igra u Subotu s početkom u 20 sati na stadionu Maksimir sudit će Domagoj Ljubičić iz Osijeka.
Njegovi pomoćnici biti će Željko Novosel iz Vrbovca, te Željko Perak iz Karlovca, dok će četvrti sudac biti osiječanin Ante Vučemilović.
Delegat utakmice je Željko Mihalj iz Velike Mlake, a kontrolor suđenja Željko Bacinger.

Izvor: nogometni-magazin.com

Dinamo je u prvom kolu na svom terenu deklasirao Šibenik rezultatom 5-0, dok su zadrani na Stanovima odigrali 0-0 sa favoriziranim splitskim Hajdukom.
Dinamo je u srijedu igrao i uzvratni susret prvog pretkola Lige Prvaka u kojem su, nakon 1-1 u prvom, i prvih devedeset minuta drugog susreta, tek u produžecima bili bolji od prvaka Azerbajdžana Hazar Lenkorana. Modri su pogocima Mandžukića i Tadića na kraju slavili sa 3-1, a u drugom pretkolu ih očekuje slovenski prvak Domžale.

Trener Zadra Dalibor Zebić na raspolaganju neće imati ozljeđene Suraća i Mitrovića, te još uvijek neregistrirane Tomasova i Raščića, a svi bi trebali biti spremni za susret protiv Šibenika, iduće subote 4.8 na Stanovima.
U momčad se, međutim, vraća Ninoslav Parmaković koji je protekle nedjelje bio odsutan zbog vjenčanja.

Zebić je najavio istu formaciju kao i protiv Hajduka, što znači da će Zadar igrati sa dva zadnja vezna (Tadić i Milin), te dvije polušpice (Župan i Baturina) iza napadača Želimira Terkeša.

Iz NK Dinamo najavili su kako će ulaz za sve gledatelje biti besplatan u znak zahvalnosti navijačima koji su ih pratili navijanjem svih 90 minuta na utakmici 1. pretlkola LP protiv Hazara.


Ostali parovi drugog kola 1.HNL su:
Varteks - Osijek
Rijeka - Cibalia
Hajduk - Inter
Slaven Belupo - Međimurje
Šibenik - Zagreb

Sve utakmice igraju se u subotu u 20 sati.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.