Andrej Štimac potpisao za KK Zadar
Piše: R.Morović | Objavljeno 24.7.2007 u 17:51.
ZDNews.hr

Novi igrač KK Zadar, Štimac Foto: www.adriaticbasket.com


Nekoliko dana nakon potpisivanja ugovora sa američkim šuterom Shammellom Stallworthom, uprava KK Zadar, na čelu sa sportskim direktorom Giergiom i trenerom Petrovićem, u Jazine je dovela još jedno pojačanje, ovog puta s domaćih parketa.

Riječ je o 205 cm viskom krilnom centru Andreju Štimcu koji bi u momčadi trebao zauzeti mjesto Frane Čolaka, odnosno dobrim igrama pokušati zadobiti povjerenje trenera Petrovića, a samim time i veću minutažu u igri.

Dvadesetosmogodišnji Štimac karijeru je započeo u KK Croatia Line iz Rijeke, a od 2002. godine tri je sezone proveo u zagrebačkoj Ciboni s kojom je osvojio Prvenstvo Hrvatske u sezoni 03/04, a iste je godine igrao i finale Goodyear lige.
Sa "vukovima" je dva puta igrao i finale Kupa Krešimira Ćosića, u sezoni 02/03 i 04/05.
Nakon odlaska iz Zagreba igrao je još za španjolsku Menorcu i poljski Turow koji je inače ovogodišnji protivnik Zadra u ULEB Cupu.
Bio je i član hrvatske juniorske reprezentacije koja je na Europskom prvenstvu 1996. osvojila zlato, a 2002. godine sudjelovao je i na hrvatskom All Star susretu.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.