Druga pobjeda zadarskih vaterpolista
Piše: R.Morović | Objavljeno 23.7.2007 u 22:12.
ZDNews.hr

Važna pobjeda Zadra u Zagrebu Foto: zadarsport.com


U petom kolu druge HVL Sjever vaterpolisti Zadra 1952 ubilježili su drugu ovosezonsku pobjedu, prvu na gostovanju.
Zadrani su, u Zagrebu, svladali domaću momčad Dinamo Ghetaldus rezultatom 13-9.

Nakon početne pobjede protiv Betine i slobodnog dana u 2.kolu, zadarski su vaterpolisti ubilježili dva poraza na gostovanjima, u Osijeku, te u Rijeci protiv Jadrana, da bi jučer konačno slavili nad mladom momčadi zagrebačkog Dinama.

Predsjednik VK Dinamo Ghetaldus, Jasen Padovan, izjavio je za zadarsport.com kako je Dinamo mladi klub formiran prije dvije godine, te im je primarni cilj pružiti priliku mladim vaterpolistima da se dokažu, a uz malu pomoć iskusnih igrača u Dinamu se nadaju kako će s vremenom postati kvaltitetna momčad koja se može ravnopravno nositi sa svim protivnicima.

VK Zadar 1952 sada očekuje serija od pet domaćih utakmica, a sezonu će okončati sa tri gostovanja, naravno ukoliko se, kao prvaci 2.HVL Sjever, ne plasiraju u doigravanje za prvaka 2.lige.

Kompletan raspored prvenstva pogledajte ovdje.

U ostalim susretima 5.kola VK Jadran Kostrena izgubio je, u Rijeci,na bazenu Kantrida od Brodograditelja iz Betine sa 8:10, dok je Kvarner iz Opatije deklasirao osiječku Krunu rezultatom 20-9.
Slobodan je u ovom kolu bio CPK Crikvenica.

2.HVL Sjeverna skupina, 5.kolo
DINAMO – ZADAR 9:13
JADRAN – BRODOGRADITELJ 8:10
KVARNER – KRUNA OSIJEK 20:9
slobodan CPK

Poredak nakon 5. kola:
Kvarner Opatija ..... 8
CPK Crikvenica ..... 6
Brodograditelj Betina ..... 6
Zadar 1952 ..... 4
Kruna Osijek ..... 2
Jadran Kostrena ..... 2
Dinamo Zagreb ..... 2


Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.