Poraz Zadra u Kostreni
Piše: vaterpolo-kostrena.hr | Objavljeno 22.7.2007 u 13:01.
ZDNews.hr

Kostrenjani su bolje koristili prednost
igrača više i zasluženo slavili Foto: vaterpolo-kostrena.hr


Rijeka, 21.7.2007.
Bazen Kantrida
Gledatelja: 100
Suci: Franulović i Blažić oba Rijeka

JADRAN: Biondić, Gudić 5, Vranić, Radošević, Markovinović 3, Šunjić, Vrdoljak 3, Antić, Bunoza, Calderara, Vizentin, Grabar 1, Šikić, Fatović 2.
trener: Igor Hontić



ZADAR: Vlajić, Čatlak, Jukić-Šoša, Šimović, Ćurković, Španja 1, Stipanov, Gatara 1, Šarić, Marčinković, Bratić 6, Klarica, Franičević 3.
trener: Goran Jovančević


Jučer su odigrane utakmice 4. kola druge HVL sjever, u kojem se je potvrdila teza da su sve ekipe podjednake i da će odlučivati nijanse i trenutna inspiracija.

Na bazenu Kantrida Jadran Kostrena dočekao je ekipu Zadra i u zanimljivoj utakmici pobjedio goste sa 14:11. Domaći su vaterpolisti dobro otvorili utakmicu i nakon prve minute Jadran vodi sa 2:0. Zadar se budi i do kraja četvrtine poravnava na 2:2. Druga četvrtina obilovala je zgodicima te završava 6:8 za goste.
Igrači Jadrana pokazali su više motivacije i želje za prvom pobjedom u ovoj ligi, skupili snage i odlučno krenuli u drugi dio utakmice, te negativni rezultat 6:9 pretvaraju u konačnu pobjedu od 14:11.
Između ostalih treba istaknuti, kod domaćina Maria Gudića sa 5, Luku Vrdoljaka i Ivana Markovinovića sa 3 pogodka, a kod gostiju Marka Bratića sa 6 postignutih pogodaka.
Male zanimljivosti, Jadran je imao 8 igrača više a realizirao ih je 7, podatak kojeg se nebi posramila niti jedna ekipa.

VK Jadran Kostrena


Rezultati 4. kola.

JADRAN - ZADAR 1952 14:11
CPK - OSIJEK KRUNA 12:7
DINAMO - BRODOGRADITELJ 8:19
slobodan KVARNER

Tablica:

1. KVARNER OPATIJA 6 (+8)
2. CPK CRIKVENICA 6 (+3)
3. BRODOGRADITELJ BETINA 4 (10)
4. ZADAR 1952 2 (-2)
5. KRUNA OSIJEK 2 (-5)
6. DINAMO ZAGREB 2 (-13)
7. JADRAN KOSTRENA 2 (-13)


Večeras u 20 sati zadarski vaterpolisti igraju još jednu gostujuću utakmicu, protiv Dinama u Zagrebu, nakon čega će uslijediti serija domaćih utakmica.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.