Frano Čolak u Cedeviti
Piše: R.Morović | Objavljeno 20.7.2007 u 16:52.
ZDNews.hr

Frano Čolak novi je član Cedevite Foto: kkcedevita.hr


Kako se i očekivalo dvadesetdevetogodišnji, dojučerašnji krilni centar Zadra, Frano Čolak napustio je Jazine, te će iduće dvije sezone nastupati za zagrebačku Cedevitu.

Čolak je u Zadar stigao prije dvije sezone iz Šibenika, a u zadarskom dresu osvojio je i dva Kupa Krešimira Ćosića.

Evo što je Čolak izjavio nakon potpisa ugovora:
“Veselim se dolasku u Zagreb, u kojem imam stan s obzirom da sam godinama igrao u tada jakom Zrinjevcu. I supruga Ženja je rođena Zagrepčanka, a i mali, dvomjesečni sin Filip rodio se u Petrovoj u Zagrebu”.
Kompletnu izjavu možete poslušati na službenim stranicama KK Cedevita.

Frano Čolak rođen je u Ljubuškom 04.08.1977., visok je 205 cm i težak 107 kg, te igra na poziciji 4 ili 5.
Svojevremeno je igrao u hrvatskoj U-20 reprezentaciji, 5 je godina proveo u Zrinjevcu, po jednu sezonu u belgijskom Tournai Estaimpusu, dvije sezone u Širokom s kojim je oba puta uzeo i BiH Kup i prvenstvo. U Šibeniku je proveo jednu sezonu da bi sa Zadrom u posljednje dvije godine osvojio dva Kupa Kreše Ćosića.
(Izvor: kkcedevita.hr)

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.