Posljednje pripreme uoči prvog kola protiv Hajduka
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 12.7.2007 u 23:18.
ZDNews.hr

Napadač Zadra, Želimir Terkeš Foto: H. Bajlo


Utorak, 12. srpnja 2007. - Posjetili smo Stanove te odgledali trening NK Zadra. Iz onog što smo vidjeli, možemo zaključiti kako je Zadar uistinu spreman za Prvu HNL.

U subotu u 18h igra se posljednja utakmica u ciklusu priprema, a nakon toga slijedi prvi pravi ispit, utakmica protiv Hajduka.

Prije početka samog treninga, trener NK Zadra, Dalibor Zebić dao je izjavu za portal ZadarSport.com, koju vam prenosimo u potpunosti:

"Zadnja faza priprema ide uobičajno, još desetak dana praktički osvježavamo ekipu za utakmicu s Hajdukom."


Na pitanje o stanju Jakova Suraća i njegove ozljede malog prsta, Zebić je izjavio:


Trener NK Zadra, Dalibor Zebić"Surać će najvjerojatnije nastupiti u prvom kolu protiv Hajduka, ukoliko sve bude u redu na utakmici s Mosorom, dakle ako mu se stanje ne pogorša.

Danas je dobio malu protezu na nožnom prstu tako da ćemo vidjeti, ako se bude osjećao dobro, onda bi i njegov nastup trebao biti neupitan."



"Jedino će Mitrović preskočiti to prvo kolo. Mate Baturina je spreman i u odličnoj je fizičkoj formi" - dodao je Zebić


Danas nije trenirao Josip Bilaver koji ima lagano istegnuće mišića, no s njim bi sve trebalo biti u redu u narednih nekoliko dana.

Subota, 18:00h, prijateljska utakmica, Zadar - Mosor



Sportski direktor kluba, prof. Josip (Bepo) Bajlo istaknuo je kako je iznimno zadovoljan sa dosadašnjim pripremama momčadi, te je dodao kako očekuje borbenu i žestko utakmicu već u prvom kolu 1.HNL kada na Stanovima gostuje splitski Hajduk.

Napomena!
Utakmica prvog kola HNL-a protiv Hajduka igrati će se umjesto u subotu 21. srpnja, u nedjelju 22., s početkom u 18.00 sati.

Do odgode je došlo na zamolbu Splićana, budući da Hajduk u četrvrtak, 19. srpnja igra u Podgorici prvi susret kupa UEFA protiv Budućnosti.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.