Rivera ipak ne dolazi, odlazi Perinčić
Piše: R.Morović | Objavljeno 12.7.2007 u 17:57.
ZDNews.hr

Ukoliko ne dođe do senzacionalnih obrata
Rivera će iduće sezone igrati za Napoli Slike: mape.hr , endi.com


Nakon odlaska kapetana Vladovića danas je KK Zadar napustio još jedan bivši kapetan.
Naime Hrvoje Perinčić, koji prošle sezone zbog ozljede nije dobio zadovoljavajuću minutažu napustio je klub, te će iduće sezone nastupati za francuski Toulon.
Podsjećamo, Perinčić je već proveo jedno vrijeme u Francuskoj i to vrlo uspješno osvojivši nacionalno prvenstvo sa Strasbourgom.

Vijest dana, međutim, stiže iz Napulja jer je tamošnji talijanski prvoligaš i prošlogodišnji sudionik Eurolige Eldo Napoli obznanio da je dogovorio sve oko dolaska Filiberta Rivere u grad pod Vezuvom.

Tako će Rivera, iako se njegov dolazak u Zadar smatrao gotovo sigurnim, karijeru ipak nastaviti u donekle jačem klubu, a upravo je to vjerojatno razlog zbog kojega je portorikanac Zadar zamijenio Napuljem.


Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.