U subotu Zadar-Mosor
Piše: R.Morović, zadarsport.com | Objavljeno 12.7.2007 u 17:09.
ZDNews.hr

Stanovi će i ove sezone biti teško osvojiva
tvrđava - Dragan Župan Slike: zadarsport.com


Nogometaši Zadra privode kraju pripreme za novu prvoligašku sezonu, a posljednju bi provjeru trebali imati u subotu u 18,00 protiv Mosora na Stanovima, s mogučnošću još jedne utakmice u srijedu.

Na trening probu trebao bi stići i Matija Štefančić, donedavni igrač Međimurja, te je moguće da će upravo on biti posljednja Zadrova akvizicija.
Gudelj i Zekić, o kojima se dosta špekuliralo u medijima kao zvučnim pojačanjima na Stanovima, ipak će se skrasiti u nekoj drugoj sredini, dok će Zadar više prilike dati svojim juniorima, koji su je dobrim igrama u prošloj drugoligaškoj i juniorskoj sezoni itekako zaslužili.

Kapetan Surać, Baturina i ostali igrači koji su imali zdravstvenih problema polako se oporavljaju, te bi trener Zebić na prvoj utakmici protiv Hajduka, 22.7 na Stanovima, trebao na raspolaganju imati najjači sastav.



Uređuje se i stadion na kojem će biti probijena još jedna vrata, a očekuje se i potpuna rekonstrukcija zapadne tribine, te uređenje pomoćnog igrališta s umjetnom travom.

Paralelno s tim radi se i na projektu novog stadiona na Višnjiku koji bi, prema posljednjim informacijama, ipak trebao biti bez atletske staze, dok bi se izvan grada trebao izgraditi manji namijenjen atletici.


Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.