Prva pobjeda Zadra u novoj sezoni
Piše: M.L., zadarsport.com | Objavljeno 8.7.2007 u 11:47.
ZDNews.hr

Dvostruki strijelac Želimir Terkeš Slika: novilist.hr


Momčad Zadra odigrala je prvu oglednu utakmicu u sklopu priprema za novu, povratničku, sezonu u 1.HNL.
U Ličkom Osiku protiv lokalnog četvrtoligaša Croatie Zadar je slavilo sa 4:1. Trener gostiju Dalibor Zebić nije dao priliku jedino Jakovu Suraću kojeg je odlučio poštedjeti zbog lakše ozljede.

Već su u 5. minuti utakmice zadrani su poveli preko novopridošlog Ninoslava Parmakovića koji je na Županov centaršut iz kornera zatresao mrežu.
U 10. minuti Terkeš na dodavanje Barnjaka povisuje rezultat na 2:0, a isti igrač je stijelac i u 18. minuti.
U 41. minuti domaćeg vratara je udarcem s 20 metara svladao iskusni Dragan Tadić i na odmor se otišlo vodstvom Zadra od 4:0.

U drugom dijelu u igru je ušla kompletno nova postava koja se nije baš iskazala. U 68. minuti Jurković je zabio počasni pogodak za momčad Croatije.

Iako ekipa Croatije nije pravo mjerilo, trener Zebić može biti zadovoljan učinkom prve jedanaestorice u prvom poluvremenu, a novu priliku za uigravanje i testiranje novih igrača imat će već u ponedjeljak u Kranjčevićevoj gdje će snage odmjeriti sa Zagrebom Ćire Blaževića.
Na toj bi se utamkici trebao predstaviti i reprezentativac BiH Almir Raščić, najnovija akvizicija kluba sa Stanova.

Iz HNS-a je potvrđeno da će se utakmica prvog kola 1.HNL između Zadra i Hajduka odigrati u nedjelju 22. srpnja, a ne dan ranije kako je prvotno planirano zbog gostovanja Hajduka u Podgorici u sklopu kvalifikacija za kup UEFA.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.