KK Zadar kompletirao momčad za novu sezonu
Piše: R.M., zadarsport.com | Objavljeno 6.7.2007 u 18:59.
ZDNews.hr

Branislav Bogdanović je sa Kandit
Premijerom 2002. osvojio svjetski kup Slika: sport.hrt.hr


Kuglački klub Zadar koji će, zbog uređenja kuglane u Mocirama, iduću sezonu domaće utakmice igrati u Gospiću kompletirao je momčad bez većih iznenađenja.
Kako se i očekivalo klub su napustili dva ponajbolja igrača, Boris Benedik, nositelj igre Zadra protekle tri sezone, te reprezentativac Stanko Čota.
No to nipošto ne znači da će zadrani u novu sezonu krenuti oslabljeni i smanjenih ambicija.

Najzvučnije pojačanje je Branislav Bogdanović iz Konikom Osijeka koji se dokazao kao jedan od najboljih igrača Hrvatske lige.
Uz njega, klub će pojačati i dva povratnika; Damir Fučar, koji je proteklih godina igrao u Njemačkoj, te Marko Vidak koji je doveden iz Imotskog.

U borbu za naslov prvaka Hrvatske i nove pobjede u Europi zadrani će tako krenuti u sljedećem sastavu: Mario Baljak, Primož Pintarić, Luka Ukalović, Marko Zrile, Branislav Bogdanović, Damir Fučkar, Marko Vidak, Nikola Uzelac, Milan Uzelac, Krešo Mesić.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.