STK Donat u novu sezonu sa "starom" ekipom
Piše: R.M., zadarsport.com | Objavljeno 6.7.2007 u 18:30.
ZDNews.hr

Denis Karlović bit će trener i četvrti igrač Donata u novoj sezoni Slika: stkindustrogradnja.hr


Stolnoteniski klub Donat Zadar u novu će sezonu krenuti sa sa istom momčadi koja je prošle godine bila viceprvak Hrvatske nakon poraza u finalu od Večernjeg Lista.
Prvi reket Donata tako će i iduće sezone biti kinez Jia Zheng, a glavne uzdanice zadarskog prvoligaša uz njega će biti Davor Karlović i Vjekoslav Rakvin.

Iako se očekivalo da će za četvrtog igrača biti dovedeno neko novo ime, u klubu su se odlučili da to bude sadašnji trener Denis Karlović, još uvijek aktivni stolnotenisač.

"Odlučio sam se i ja registrirati kao četvrti igrač. To je samo zbog opreza. Ako budemo imali problema s eventualnom ozljedom nekog igrača iz prve postave, da mogu ući" – izjavio je Karlović za Zadarski List.

O eventualnom pojačanju Karlović je rekao: "Na tržištu nije postojao igrač koji nam je zanimljiv. Igrači koji imaju određenu kvalitetu već su unaprijed potpisivali ugovore, a nismo željeli dovesti nekoga tko nas ne zadovoljava i trošiti novac na taj način."

Prva momčad uskoro počinje pripreme za novu sezonu u kojoj je cilj osvojiti naslov prvaka Hrvatske i prekinuti dominaciju zagrebačkog Večernjeg Lista, a samim time i plasman u europsku Ligu Prvaka.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.