Filiberto Rivera dolazi u Zadar
Piše: H.B i R.M., zadarsport.com | Objavljeno 5.7.2007 u 18:39.
ZDNews.hr

Filiberto Rivera pred vratima Jazina Slike: morgenpost.de , fiba.com


U razgovoru sa sportskim direktorom KK Zadar Pinom Gjergjom doznali smo da je dolazak portorikanskog reprezentativca Filiberta Rivere riješena stvar, što je potvrdio i agent igrača. Detalji ugovora još nisu poznati, a Rivera bi potpis na ugovor trebao staviti idućih dana.

"Rivera je naš igrač. Čuo sam se maloprije sa njegovim agentom koji je rekao da se transfer može smatrati gotovim.
U subotu, najdalje u nedjelju, će mi njegov agent poslati natrag potpisani ugovor. On je tražio uvjete koje smo mi prihvatili i to je to", rekao je u razgovoru za zadarsport.com Pino Gjergja.

Osvrnuo se i na navode u novinama koji govore o dolasku brazilca u redove Zadra: "Mi smo u kontaktu , sutra ću razgovarati s agentom igrača. Amerikanac je koji igra u Brazilu."

Gjergja je najavio kako će se o domaćim pojačanjima i ugovorima sadašnjih igrača raspravljati tek nakon što se riješe pitanja stranaca:
"Kada riješimo strance onda ćemo sjesti sa Baraćem i Čolakom."

Sa Europskog juniorskog prvenstva u Italiji za Zadar su stigle dvije loše vijesti.
Naime mladi Ante Đugum zbog ozljede će sa terena izbivati oko dva mjeseca, a puno bolje nije prošao ni Filipović koji je istegao ahilovu tetivu.


Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.