Vladović u Zagebu
Piše: R.M., zadarsport.com | Objavljeno 5.7.2007 u 17:39.
ZDNews.hr

Vladović će iduće sezone nositi
žuti zagrebov dres Slika: kosarka.hr


Nakon raskida ugovora sa KK Zadar, dojučerašnjem kapetanu Jakovu Vladoviću nije dugo trebalo da pronađe novu sredinu.
Naime, Vladović je danas potpisao dvogodišnji ugovor sa KK Zagreb, te će u iduće dvije sezone braniti boje momčadi iz Trnskog.
Trener Zagreba Danijel Jusup već je imao priliku voditi Vladovića dok je bio trener Zadra, a upravo je u tom razdoblju dvadesetčetverogodišnji playmaker pružao svoje najbolje partije.

Sa Zadrom je osvojio Goodyear Ligu (danas NLB) u sezoni 2002/2003, Prvenstvo Hrvatske 2004/05, te četiri puta Kup Krešimira Ćosića: 2002/03, 2004/05, 2005/06 i prošle sezone.

Evo što je Vladović izjavio za portal kosarka.hr:

"Na poziv trenera Danijela Jusupa odlučio sam prihvatiti ponudu Zagreba. To je za mene iskorak i novi izazov u mojoj karijeri. Najvjerojatnije je došlo do zasićenja u Zadru. Drago mi je samo smo se mirno razišli i bez nesuglasica.
Bilo je nekih ponuda, ali u Trnskom su iznijeli planove. Prije svega zbog Jusupa, sve mi se svidjelo. Zagreb je klub s perspektivom, a ja se nadam da ću svojim igrama pomoći i da ćemo napravti korak naprijed."



Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.