KK Borik ostao bez trenera, stižu pojačanja
Piše: R.M., zadarsport.com | Objavljeno 4.7.2007 u 23:23.
ZDNews.hr

Tihomir Bujan novi je trener KK Široki Slike: kk-zagreb.hr, kkborik-puntamika.hr


Tihomir Bujan od jučer više nije trener KK Borik Puntamika.
Zadarski stručnjak koji je od Borika stvorio respektabilnu prvoligašku momčad potpisao je jednogodišnji ugovor s prvakom BiH KK Široki.

“U Široki dolazim u četvrtak pa ću onda sjesti s ljudima iz kluba kako bismo regulirali sve detalje. Tada će mi oni predstaviti zacrtane ciljeve i počet ćemo slaganje igračke križaljke” izjavio je Bujan za portal kosarka.hr , te izrazio želju da u klubu ostane što više igrača koji su igrali prošle sezone.

U Boriku još nisu željeli špekulirati o imenima kandidata za novog trenera, no već se radi na slaganju momčadi za novu prvoligašku sezonu.
Tako bi se s posudbe iz Otoka Ugljana trebao vratiti Jure Dražović, a očekuje se i povratak Ante Krapića koji je prošle sezone igrao za Kaptol.
Još jedan povratnik u momčad trebao bi biti Marino Pijaca čije bi iskustvo (igrao za Hermes Analitiku, Cedevitu, Široki) trebalo znatno pomoći puntamičanima.


Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.