Jure Lalić "naj nada" hrvatske košarke
Piše: R.M., zadarsport.com | Objavljeno 4.7.2007 u 20:40.
cenrar Zadra Jure Lalić Slika: kosarka.hr">ZDNews.hrcenrar Zadra Jure Lalić Slika: kosarka.hr">

"Naj nada" prošle sezone -
cenrar Zadra Jure Lalić Slika: kosarka.hr


Dvadesetjednogodišnji centar KK Zadar Jure Lalić dobitnik je nagrade "naj nada" protekle sezone u izboru portala kosarka.hr.
Čitatelji i suradnici portala dvadeset su dana mogli glasovati za najboljeg košarkaša, košarkašicu, trenera i "naj nadu" hrvatske košarke u protekloj sezoni.
Tako je centar Maccabi Tel Aviva Nikola Vujčić izabran za najboljeg košarkaša, igračica Šibenik Jolly JBS-a Anđa Jelavić za najbolju košarkašicu, Jure Lalić za "naj nadu", a izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije i trener Lottomatice Roma Jasmin Repeša za najboljeg hrvatskog trenera prošle sezone.
Nagrade su dodijeljenje danas na prigodnoj svečanosti pod pokroviteljstvom Erste Plavih mirovinskih fondova u Novinarskom domu u Zagrebu, a dobitnici su za portal kosarka.hr izjavili:


Nikola Vujčić: "Velika mi je čast primiti ovu nagradu, pogotovu jer je organizirana po prvi puta."

Jure Lalić: "U protekloj sam sezoni napravio korak naprijed, no ja mogu još bolje i mislim da sljedeću sezonu mogu učiniti boljom no što je bila ova za koju sam dobio nagradu. Drago mi je što ovu nagradu dodjeljuju i čitatelji, narod, sretan sam što su prepoznali moj rad, trud i talent i nadam se da će tako biti i u budućnosti."

Anđa Jelavić: "Stvarno sam se iznenadila dobivši ovu nagradu nakon sezone u kojoj sam izgubila dva od tri finala, ali zato dobila ono zadnje, najslađe. Htjela bih zahvaliti čitateljima portala Kosarka.hr što su mi dali glas, ali i samom portalu što je uopće uvrstio košarkašice u svoj izbor."

Jasmin Repeša: "Sezonu s Lottomaticom nisam počeo najbolje, dijelom i zbog mog angažmana u kvalifikacijama, ali kraj sezone je i za klub bio zaista solidan i drago mi je da je taj rezultat bio dovoljan da mi čitatelji portala Kosarka.hr daju ovu nagradu. Glas naroda uvijek je najmjerodavniji pokazatelj, meni je ovo i poticaj da program nacionalne reprezentacije koji je pred nama izvedem na pravi način do kraja."

Opširnije na portalu kosarka.hr http://kosarka.hr/main.asp?P=kosarkassezone .




Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.