Hrvatin Gudelj u Zadru
Piše: R.M., zadarsport.com | Objavljeno 3.7.2007 u 23:13.
ZDNews.hr

Udarna špica Zadra u 1.HNL
- Hrvatin Gudelj Slika: slobodnadalmacija.hr


Iako su nakon dolazaka Baturine, Parmakovića i Balaškovića, te mladih Vukovića i Strinića iz NK Zadra najavljivali kako ne očekuju neka zvučnija pojačanja do kraja prijelaznog roka izgleda da će zadrani u novu sezonu ipak krenuti bitno osnaženi.

Nakon neuspjelog dogovora sa Zoranom Zekićem, čelnici Zadra nastavili su tražiti napadača, a kako to inače u Zadru biva, najčešće se traže i dovode već provjereni igrači, koji su nerijetko već nosili zadarski dres.

Tako bi prvi napadač Zadra u idućoj sezoni trebao biti imoćanin Hrvatin Gudelj, koji je osim u Zadru golove zabijao i u Hajduku, a jedno je vrijeme bio i član bivšeg europskog prvaka Borussie iz Dortmunda.
Gudelj bi se novim (starim) suigračima trebao priključiti na pripremama na Bjelolasici gdje od jučer borave zadarski nogometaši.
Zanimljivo je da na službenim stranicama NK Zadar još uvijek stoji slika generacije igrača od prije nekoliko godina među kojima je i sam Gudelj.

U Olimpijskom centru još se očekuju kapetan Surać, Baturina i Mitrović koji bi trebali stići u srijedu nakon što u potpunosti zaliječe lakše ozljede koje su zadobili u prvom dijelu priprema.
Ivan Strinić također bi se momčadi trebao priključiti ovih dana kada u Splitu riješi svu potrebnu papirologiju sa Hajdukom.

Evo komletnog popisa igrača i stručnog stožera koji su otputovali na Bjelolasicu:

Igrači: Subašić, Vuković, Ježina, Milin, Mikulić, Puljić, Sikirić, Bilaver, Tomasov, Župan, Terkeš, Batkoski, Rožić, Tadić, Barnjak, Modrić, Elez, Mišlov, Rašo, Kurevija
Stručni stožer: Zebić, Butić, Rogić, Barešić, Vukas.

Uprava kluba konačno je dogovorila i jednu prijateljsku utakmicu, te će tako zadrani generalnu probu pred novu prvoligašku sezonu imati protiv Solina na Stanovima.
Moguć je i ogled sa Zagrebom koji je ispao u prvom kolu intertoto kupa od albanske Vllaznie, dok se sparing partneri za utakmice na Bjelolasici još uvijek traže.



Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.